Το προφίλ της Κύμης

Μετά τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League, ο ΠΑΟΚ στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον του στην betshop Basket League, καθώς σήμερα υποδέχεται την Κύμη (18:00) για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Πηγή: paokbc.gr
Το προφίλ της Κύμης

Μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η Κύμη έχει ρεκόρ 1-3, καθώς νίκησε εκτός έδρας τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη συνέχεια έχασε από Ολυμπιακό και Περιστέρι στην έδρα της και από τον Κολοσσό στη Ρόδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, πάντως, νίκησε το Περιστέρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στον πάγκο της Κύμης βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Καστρίτης. Ο 36χρονος προπονητής, που από το καλοκαίρι που μας πέρασε βρίσκεται και στον πάγκο της Εθνικής Νέων Ανδρών, διανύει την 4η σεζόν του στην Basket League, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει και από Αρκαδικό και Τρίκαλα.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η Κύμη στηρίζει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού της στους Αμερικανούς της. Μετά από τις πρώτες 4 αγωνιστικές της betshop Basket League, ο Demarius Bolds (1984, 193) είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας και 4ος του πρωταθλήματος με 15.3 πόντους ανά αγώνα, ενώ ο Devaughn Washington (1989, 2.03) συνεισφέρει 14.75 πόντους, ευστοχώντας σε 10 από τα 18 τρίποντα που έχει επιχειρήσει. Από εκεί και πέρα, ο Chris Horton (1994, 2.03) και Scott Suggs (1989, 1.98) πετυχαίνουν από 10 πόντους ανά αγώνα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00 στο "PAOK Sports Arena" και θα μεταδοθεί ζωντανά από ΕΡΤ 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...