Καμποίμ στο PAOK24: «Ομάδα έτοιμη για τίτλους, "τρελοί" οι φίλοι του ΠΑΟΚ!»

Από paok24.com: Η «φύλακας - άγγελος» της εστίας του ΠΑΟΚ MATECO, Μπρούνα Καμπόιμ μίλησε για όλα στο PAOK24.
Πηγή: paok24.com
Καμποίμ στο PAOK24: «Ομάδα έτοιμη για τίτλους, "τρελοί" οι φίλοι του ΠΑΟΚ!»

Η Βραζιλιάνα γκολκίπερ, που ήταν εκ των κορυφαίων, στη νίκη του Δικεφάλου στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Νέα Ιωνία μίλησε για τις πρώτες της εντυπώσεις για τη Θεσσαλονίκη σχολιάζοντας:

«Η Θεσσαλονίκη είναι απίστευτα όμορφη. Όπως και η Βραζιλία. Μου αρέσουν οι άνθρωποι, η παραλία, βλέπεις χαρούμενα βλέμματα στο δρόμο».

Για το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα:

«Στην ομάδα υπάρχουν νέες σε ηλικία παίκτριες και αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ είμαι νεαρή. Μπορείς να συζητήσεις και άλλα πράγματα εκτός από το χάντμπολ».

Σχετικά με τη σπουδαία νίκη που πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της Νέας Ιωνίας:

«Άκουγα συνεχώς για το ΠΑΟΚ - Νέα Ιωνία, επειδή τα τελευταία χρόνια η αντίπαλη ομάδα έχει κερδίσει τους τίτλους. Μεταξύ μας λέγαμε πώς έπρεπε να κερδίσουμε, ενώ ο προπονητής μας, μας έλεγε να είμαστε χαλαρές. Είχαμε προετοιμαστεί σκληρά γι' αυτό το παιχνίδι, έπρεπε να το κερδίσουμε και το κάναμε. Είναι μία δύσκολη έδρα, είχαμε και τα προβλήματα τραυματισμών, όμως τα ξεπεράσαμε».

Για τη φετινή ομάδα:

«Φέτος έχουμε μία καλή και δυνατή ομάδα με εξαιρετικές παίκτριες σε κάθε θέση. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, έχουμε έναν καλό προπονητή και ελπίζω πώς θα κατακτήσουμε τους τίτλους».

Τέλος, δε παρέλειψε να αναφερθεί και στους φίλους του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο της Τούμπας την οποία έχει ήδη ζήσει από κοντά, ενώ την έχει... μοιραστεί και στα social media

«Είναι "τρελοί" και μου αρέσει αυτό. Έχουν απίστευτη ενέργεια. Δεν χειροκροτούν απλά την ομάδα τους, αλλά τραγουδούν και χοροπηδούν κάθε λεπτό! Είναι ακριβώς όπως στη Βραζιλία. Μακάρι να έρθουν και στο χάντμπολ και να έχουμε ανάλογη ατμόσφαιρα στο γήπεδο!»

Διαβάστε ακόμη...