Ποια είναι τα σενάρια πρόκρισης του ΠΑΟΚ

Από arenafm.gr: Μετά από τη δεύτερη ήττα από τη Βίντι, που γνώρισε χθες ο ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία, οι πιθανότητες πρόκρισης πλέον του «δικεφάλου» στην επόμενη φάση του Europa League έχουν μειωθεί κατά πολύ.
Πηγή: arenafm.gr
Ποια είναι τα σενάρια πρόκρισης του ΠΑΟΚ

Στην πραγματικότητα οι «ασπρόμαυροι» περνούν μόνο με συγκεκριμένους συνδυασμούς αποτελεσμάτων, με τον έναν να αφορά στην τριπλή ισοβαθμία τους με Βίντι και Μπάτε στους έξι βαθμούς. Σε μια τέτοια περίπτωση μετρούν πρώτα οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια, που δεν μπορεί παρά να είναι έξι και για τους τρεις.

Δεύτερο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ να έχει θεωρητικά πλεονέκτημα από την νίκη του με 4-1 στη Λευκορωσία. Τρίτο είναι η καλύτερη επίθεση και τέταρτο και τελευταίο οι εκτός έδρας νίκες.

Το δεύτερο σενάριο πρόκρισης απαιτεί το απόλυτο από τον ΠΑΟΚ, δηλαδή, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να κερδίσει την Τσέλσι στο Λονδίνο και την Μπάτε στην Τούμπα και η Βίντι να μην κάνει άλλη νίκη στους δικούς της αγώνες.

Το ταβάνι που μπορεί να φτάσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι οι εννέα βαθμοί που μπορεί να του δώσουν την πρόκριση αν δεν φτάσουν σε αυτούς οι Ούγγροι, που στη μεταξύ τους ισοβαθμία υπερτερεί του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...