Τετ α τετ Λουτσέσκου με τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Συνομιλία με τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ είχε χθες το βράδυ για αρκετή ώρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την εκτός έδρας ήττα στην Ουγγαρία.
Πηγή: sdna.gr
Τετ α τετ Λουτσέσκου με τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος παρότι ήθελε το θετικό αποτέλεσμα, δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο χθεσινό παιχνίδι με την Βίντι, γνωρίζοντας την ήττα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Στο πλαίσιο αυτό, λίγες ώρες μετά την χθεσινή αναμέτρηση, οι άνθρωποι στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ (σ.σ. Λουτσέσκου, Μπράνκο, Κωνσταντινίδης) είχαν συνάντηση για αρκετή ώρα με τους αρχηγούς της ομάδας (Βιεϊρίνια, Πέλκα, Μάτος, Κρέσπο).

Εκεί αναλύθηκαν αρκετά πράγματα από το χθεσινό παιχνίδι, όπου τονίστηκε από την πλευρά του προπονητικού τιμ ότι αυτή η νοοτροπία και κατ' επέκταση η αγωνιστική εικόνα, δεν έχει καμία θέση σε αυτό τον ΠΑΟΚ.

Άπαντες συμφώνησαν πως ο Δικέφαλος θα πρέπει άμεσα να κοιτάξει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και στην πορεία να δουλέψει για να βελτιώσει τις αδυναμίες που έχει.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι υπάρχει αυτό το δέσιμο μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ, όπου υπάρχει αλληλοκατανόηση, αλλά ούτε κι εφησυχασμός και αδιαφορία με βάση την εικόνα του χθεσινού αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...