Πιάνει τα... 100 ο Κρέσπο

Από sdna,gr: Μία ανάσα από τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος ετοιμάζεται να μπει στο κλειστό... club των 100 παιχνιδιών με τον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Πιάνει τα... 100 ο Κρέσπο

Ιδιαίτερη αναμένεται να είναι η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Βίντι για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο.

Ο Ισπανός αμυντικός ετοιμάζεται να καταγράψει την 100η του συμμετοχή με τη φανέλα του Δικεφάλου και να μπει έτσι στο... κλειστό club των εκατοστάρηδων της ομάδας, μετά και τον Λέο Μάτος που ξεπέρασε πριν λίγες ημέρες τον συγκεκριμένο αριθμό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τις 100 συμμετοχές. Ελπίζω να γιορτάσω την 100η συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ με νίκη. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα και να συνεχίσω να καταγράφω συμμετοχές. Θέλω να γιορτάσω αυτό το ματς με τη νίκη», σημείωσε κατά τη χθεσινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Βίντι, δείγμα του δεσίματος που έχει αποκτήσει με την ομάδα.

Ο 31χρονος αμυντικός, εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016/17, δούλεψε, αγωνίστηκε και στην τρίτη του σεζόν με τον Δικέφαλο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Στις 26 Ιουλίου του 2016 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα "ασπρόμαυρα", παίρνοντας φανέλα βασικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Από τότε, μετράει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ, ενώ... σπάει και το προσωπικό του ρεκόρ, καθώς ο Δικέφαλος αποτελεί την πρώτη ομάδα της καριέρας του στην οποία παραμένει για περισσότερες από δύο σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...