Ανοιχτή πρόσκληση Χορηγών για τα «26α Αλεξάνδρεια»...

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ διοργανώνει και φέτος τα «26α Αλεξάνδρεια», διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το παρασκευοσαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου - 1 & 2 Δεκεμβρίου 2018.
Πηγή: acpaok.gr
Ανοιχτή πρόσκληση Χορηγών για τα «26α Αλεξάνδρεια»...

Οι κολυμβητικοί αγώνες «26α Αλεξάνδρεια» είναι διεθνείς κολυμβητικοί αγώνες, ενταγμένοι στο καλεντάρι της FINA (Παγκόσμιο Καλεντάρι) και συμμετέχουν σε αυτούς περί τους 1000 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατά το τριήμερο των αγώνων, το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο είναι συνεχώς γεμάτο, ενώ σαν αθλητικό γεγονός καλύπτεται από πλήθος έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Το παρόν στους αγώνες και ειδικά στην τελετή έναρξη δίνουν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και άλλων φορέων.

Προ του τριημέρου, μάλιστα, πραγματοποιείται Συνέντευξη Τύπου για τα ΜΜΕ για την παρουσίαση και προβολή της διοργάνωσης.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια οι αγώνες, αναζητεί υποστηρικτές και χορηγούς, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην αρτιότερη διοργάνωση των αγώνων, καθώς η διεξαγωγή αυτών έχουν ένα σημαντικό κόστος.

Απευθυνόμαστε στην εταιρεία-οργανισμό σας προτείνοντας υποστηρικτική - χορηγική συνεργασία και προσφέροντας προβολή μέσω του ΠΑΟΚ σε ένα ιδιαίτερα «δυναμικό» κοινό, όπως αυτό που θα παρευρεθεί και θα συμμετέχει στους αγώνες.

Αναλόγως το μέγεθος της υποστήριξης - χορηγίας, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ προσφέρει τα κάτωθι χορηγικά πακέτα:

1. Χορηγία 1.000€ κατηγορίας GOLD

1α. Η εταιρεία εντάσσεται στους Χρυσούς Χορηγούς των αγώνων.
1β. Ενημερώνεται το κοινό μέσω Δελτίου Τύπου που εκδίδει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, στο οποίο αναφέρεται η εταιρία-οργανισμός ως Χρυσός Χορηγός των αγώνων, ενώ σε συμφωνία με την εταιρία-οργανισμό γίνεται αναφορά στο ιστορικό της, τους σκοπούς της και το αντικείμενο εργασίας στο οποίο δραστηριοποιείται.

1γ. Στην Συνέντευξη Τύπου της τελευταίας εβδομάδας προ των αγώνων παρίσταται και ομιλεί εκπρόσωπος της εταιρίας-οργανισμού.

1δ. Προβάλλεται η εταιρία-οργανισμός στο back-drop των logo των χορηγών.

1ε. Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο παρουσία όλων των συμμετεχόντων - πλήθους φιλάθλων και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παραδίδεται στην εταιρία-οργανισμό αναμνηστικό μετάλλιο με το σήμα του ΠΑΟΚ και την ένδειξη «26α Αλεξάνδρεια».

1ζ. Εκπρόσωπος της εταιρίας παρίσταται στη δεξίωση το Σάββατο το βράδυ για τους επίσημους προσκεκλημένους και στην οποία γίνεται αναφορά στην εταιρία-οργανισμό από εκπροσώπους του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

2. Χορηγία 500€ κατηγορίας SILVER

2α. Ανακήρυξη της εταιρίας σε αργυρό - silver χορηγό της διοργάνωσης.
2β. Ενημερώνεται το κοινό μέσω Δελτίου Τύπου που εκδίδει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, στο οποίο αναφέρεται η εταιρία-οργανισμός ως Silver Χορηγός των αγώνων, ενώ σε συμφωνία με την εταιρία-οργανισμό γίνεται αναφορά στο ιστορικό της, τους σκοπούς της και το αντικείμενο εργασίας στο οποίο δραστηριοποιείται.

2γ. Προβάλλεται η εταιρία-οργανισμός στο back-drop των logo των χορηγών.

2δ. Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο παρουσία όλων των συμμετεχόντων - πλήθους φιλάθλων και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παραδίδεται στην εταιρία-οργανισμό αναμνηστικό μετάλλιο με το σήμα του ΠΑΟΚ και την ένδειξη «26α Αλεξάνδρεια».

2ε. Εκπρόσωπος της εταιρίας παρίσταται στη δεξίωση το Σάββατο το βράδυ για τους επίσημους προσκεκλημένους.

3. Χορηγία 200€ κατηγορίας BLACK & WHITE

3α. Ανακήρυξη της εταιρίας σε black & white χορηγό της διοργάνωσης.
3β. Ενημερώνεται το κοινό μέσω Δελτίου Τύπου που εκδίδει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, στο οποίο αναφέρεται η εταιρία-οργανισμός ως Black & White Χορηγός των αγώνων, ενώ σε συμφωνία με την εταιρία-οργανισμό γίνεται αναφορά στο ιστορικό της, τους σκοπούς της και το αντικείμενο εργασίας στο οποίο δραστηριοποιείται.

3γ. Προβάλλεται η εταιρία-οργανισμός στο back-drop των logo των χορηγών.

3δ. Εκπρόσωπος της εταιρίας παρίσταται στη δεξίωση το Σάββατο το βράδυ για τους επίσημους προσκεκλημένους.

Μετά τη λήξη των αγώνων, θα δημοσιευθεί Δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, όπου θα ευχαριστούμε ονομαστικά όλους τους χορηγούς, που στήριξαν τη διοργάνωση των αγώνων.

Η προβολή της εκδήλωσης γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου acpaok.gr, καθώς και όλων των χορηγών επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Ελπίζοντας σε μεταξύ μας φιλία και συνεργασία αναμένουμε τη θετική σας απάντηση, ενώ για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: [email protected].

Διαβάστε ακόμη...