Με Σκέποβιτς και Χούστι ετοιμάζεται η Βίντι

Από paok24.com: Η Βίντι του Μάρκο Νίκολιτς ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ δεν θα αλλάξει και πολύ την 11άδα του από την τελευταία νίκη για το εγχώριο πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
Με Σκέποβιτς και Χούστι ετοιμάζεται η Βίντι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: Με την προπόνηση της Βίντι να έχει τελειώσει από το απόγευμα, ήδη το ρεπορτάζ από τα ουγγρικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μάρκο Νίκολιτς δεν σκέφτεται να αλλάξει και πολλά στην ομάδα του εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε όπως έχει δηλώσει και από το πρώτο ματς στην Τούμπα, η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας έχει ως στόχο να περάσει στην επόμενη φάση και αυτό θα κυνηγήσει και στον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Βουδαπέστη.

Για αυτό το λόγο ο Σέρβος προπονητής της Βίντι δεν σκέφτεται να αλλάξει και πολλά για την ομάδα του από την τελευταία νίκη για το πρωτάθλημα κόντρα στην Πάκσι με 0-4 εκτός έδρας, παρά μόνο τον Σέρβο επιθετικό Σκέποβιτς που ήταν εκτός αποστολής την περασμένη Κυριακή.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ο Κόβατσικ, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Στοπίρα στα αριστερά, Φιόλα στα δεξιά και τους Γιοχάζ και Βινίσιους στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα θα έχει την τριάδα με Νέγκο, Ανέλ Χάτζιιτς και Πατκάι, ενώ μπροστά τους σε πιο δημιουργικό ρόλο θα είναι ο Μιλάνοφ, αλλά και ο πολύπειρος Ούγγρος Χούστι. Τέλος στην επίθεση θα βρίσκεται όπως δείχνουν τα ρεπορτάζ ο Σέρβος Σκέποβιτς όπως και στην Τούμπα, που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος την προηγούμενη Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...