«Χαλασμός» κόσμου στο μπασκετικό διήμερο...

Από acpaok.gr:Το σαββατοκύριακο 3 & 4 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε μπασκετικό διήμερο για μικρά κορίτσια ηλικίας 5-14 ετών στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: acpaok.gr
«Χαλασμός» κόσμου στο μπασκετικό διήμερο...

Το διακεκριμένο τεχνικό τιμ του Δικεφάλου καθοδήγησε τα μικρά κορίτσια στις προπονήσεις, με στόχο να γνωρίσουν το άθλημα, μέσα σε συνθήκες άριστες.

Τα μικρά κορίτσια επισκέφθηκαν όλους τους χώρους του PAOK Sports Arena, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το μουσείο, που υπάρχει στο PAOK Sports Arena, ενώ ακόμη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη διεθνή αθλήτρια του Συλλόγου μας Λολίτα Λύμουρα.

Στο τέλος του διημέρου, όλα τα νεαρά κορίτσια παρευρέθηκαν στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΟ Σπόρτιγκ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Μπάσκετ Γυναικών Θόδωρος Πολυμένης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

''Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το μπασκετικό διήμερο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τη συμμετοχή 50 και πλέον κοριτσιών. Αυτή η διοργάνωση αποτέλεσε μία προσπάθεια από την πλευρά μας να έρθουν μικρές αθλήτριες σε επαφή με το άθλημα, να δουλέψουν με τους προπονητές του ΠΑΟΚ στις άρτιες εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena, αλλά και να γνωρίσουν αθλήτριες της πρώτης ομάδας, οι οποίες αποτελούν πρότυπα για κάθε νεαρή παίκτρια. Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση και δεσμευόμαστε να για ανάλογες δράσεις και στη συνέχεια!».

Photostory

Διαβάστε ακόμη...