Προκλητικός ο Περέιρα!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, όπου ακόμα μια τετράδα Ελλήνων διαιτητών αδίκησε κατάφωρα τον Δικέφαλο, στήνοντας «μπλόκο» στους ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: inpaok.com
Προκλητικός ο Περέιρα!

Το περασμένο Σάββατο ήταν ο Τζήλος αυτός που «έκλεισε τα μάτια» σε ξεκάθαρο πέναλτι πάνω στον Ελ Καντουρί, απέχοντας μάλιστα μόλις μερικά μέτρα από την φάση, με «καθαρό» οπτικό πεδίο.

Ωστόσο ο αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα, αποφάσισε να τον... επιβραβεύσει για την απαράδεκτη απόφαση του, δίνοντας του ακόμα έναν ορισμό!

Ο διαιτητής του Συνδέσμου Λάρισας ορίστηκε ως τέταρτος στο παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΟΦΗ, παίρνοντας ακόμα ένα «μεροκάματο».

Την ίδια ώρα, ο άνθρωπος που έκρινε το περσινό πρωτάθλημα, ο Γιώργος Κομίνης, εξελίσσεται σε... πρωταθλητή στους ορισμούς, αφού θα σφυρίξει και τον αγώνα της Ξάνθης κόντρα στον Πανιώνιο.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής επιβραβεύει όσους αδικούν εξόφθαλμα τον ΠΑΟΚ, χαρίζοντας τους διαδοχικούς ορισμούς, προκαλώντας την νοημοσύνη της φίλαθλης κοινής γνώμης!

Διαβάστε ακόμη...