«Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη με τον ΠΑΟΚ»

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της Βίντι μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
«Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη με τον ΠΑΟΚ»

Ο ποδοσφαιριστής της Βίντι, Άνελ Χάτζιτς, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το κατάμεστο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη στην Τούμπα: «Το ήλπιζα, το πίστευα και το είπα ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν ένιωσα ότι μας υποτίμησαν, το κλειδί της νίκης ήταν ότι εφαρμόσαμε πλήρως όσα μας ζήτησε ο Μάρκο Νίκολιτς.

Συνήθως λέμε ότι ξεχνάμε το προηγούμενο ματς, αλλά δεν πρέπει να το σβήσουμε από τη μνήμη μας, γιατί μας δίνει δύναμη για τα 90 λεπτά που μας περιμένουν. Θα την χρειαστούμε, γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει στην Βουδαπέστη για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα παίξει καλύτερα απ' ότι πριν από δύο εβδομάδες».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Θα είναι πολύ πιο δύσκολο από το πρώτο. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε στη Θεσσαλονίκη, οπότε πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για μας. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα, όμως το θέμα δεν είναι η ποιότητα του αγώνα αλλά να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αποκοιμηθούμε.

Είναι φανταστικό να μπαίνεις σε ένα γεμάτο γήπεδο, μας δίνει ώθηση, αλλά η ζεστή καρδιά πρέπει να συνδυαστεί με κρύο κεφάλι. Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη. Όποια λάθη έχουμε κάνει έχουν τιμωρηθεί από τους αντιπάλους μας σε αυτό το επίπεδο, δεν πρέπει να δώσουμε στους Έλληνες την ευκαιρία να μας νικήσουν.

Μυρίζουμε αίμα, ξέρουμε πόσο κοντά είμαστε σε μία νέα επιτυχία, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Κάναμε ένα βήμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά για το δεύτερο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες δύσκολα κάνουν λάθος δύο συνεχόμενες φορές».

Για το γεγονός ότι η Βίντι θα αγωνιστεί με τη δεύτερη (λευκή) της εμφάνιση: «Ας δούμε την θετική πλευρά. Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει με λευκά...».

Διαβάστε ακόμη...