«Η άψογη ισορροπία του αήττητου στην Ελλάδα ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Το... σκάουτινγκ της Βίντι στον ΠΑΟΚ. Τι μεσολάβησε από το «διπλό» των Ούγγρων στο γήπεδο της Τούμπας μέχρι την αναμέτρηση τους στην Groupama Arena.
Πηγή: sdna.gr
«Η άψογη ισορροπία του αήττητου στην Ελλάδα ΠΑΟΚ»

Με τίτλο: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα», οι Ούγγροι σκιαγραφούν το προφίλ του αντιπάλου τους με φόντο την ευρωπαϊκή αναμέτρηση των δυο ομάδων την ερχόμενη Πέμπτη (8/11).

Το «διπλό» της Βίντι στο γήπεδο της Τούμπας ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς ρίχνει το βάρος στο εντός έδρας παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου είναι κομβικό στην διαμόρφωση της βαθμολογίας του ομίλου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Το είχαμε σημειώσει και πριν το πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είναι σε άψογη ισορροπία. Από την τελευταία μας όμως συνάντηση, μεσολάβησαν δύο γύροι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει τους ίδιους στόχους που είχε κάποτε και αυτό με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό χάρη στα τέρματα του Πρίγιοβιτς και του Λημνιού ενώ στις 3 Νοεμβρίου... έσπασε το μεγαλύτερο σερί του καθώς έφερε ισοπαλία με τον Ατρόμητο».
Μάλιστα, παραθέτουν και βίντεο από τις σχετικές αναμετρήσεις ενώ καταγράφουν αναλυτικά και τις σκέψεις ενδεκάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στα παιχνίδια που προηγήθηκαν...

Διαβάστε ακόμη...