«Στο χέρι μας οι πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο παίκτης της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μίλησε στον ARENA FM 89.4 ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Γιουνάιτεντ Φρανκφούρτης για τα προκριματικά των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: arenafm.gr
«Στο χέρι μας οι πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε έτοιμοι για το ματς, αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και παρακολουθώντας τις τελευταίες δυο ήμερες την Φρανκφούρτη στο βίντεο, θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι και διαβασμένοι για τον αγώνα, ώστε να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα βήμα για την πρόκριση.

Είναι καλά στημένη ομάδα η Φρανκφούρτη, έχει έμπειρους αθλητές, με εκρηκτικότητα και δύναμη, αλλά πιστεύω αν είμαστε σοβαροί είναι στο χέρι μας για να προκριθούμε στους ομίλους. Πρέπει να παίξουμε καλά σαν ομάδα και νομίζω πως αύριο με τον κόσμο στο πλευρό μας που μας βοηθάει συνέχεια, θα πάρουμε την νίκη.

Για όλους τους αθλητές είναι τεράστιο κίνητρο η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλη υπόθεση αν μπορέσουμε να κλείσουμε το εισιτήριο για τους ομίλους για τρίτη φορά. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να προκριθούμε, πρέπει να ξεκινήσουμε από αύριο και βήμα βήμα να πάρουμε την πρόκριση.

Η ομάδα είναι νέα φέτος, αλλά κάθε μέρα δουλεύουμε σωστά και φαίνεται πως υπάρχει πρόοδος στο παιχνίδι μας. Στόχος είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά και η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, θα πετύχουμε φέτος».

Διαβάστε ακόμη...