Την Τετάρτη 7/11... ΟΦΘ - ΠΑΟΚ MORRIS στο Ποσειδώνιο!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, η ομάδα του ΠΑΟΚ MORRIS αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενη τον ΟΦΘ στις 15:00 νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2018 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.
Πηγή: acpaok.gr
Την Τετάρτη 7/11... ΟΦΘ - ΠΑΟΚ MORRIS στο Ποσειδώνιο!

Ο Πάνος Βέργος και τα παλικάρια του θέλουν να γράψουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Στην προσπάθειά τους αυτή, παίκτες και προπονητής, θέλουν δίπλα τους τον κόσμο του Δικεφάλου, ο οποίος μπορεί να συνδυάσει την Τετάρτη του με ένα πέρασμα από το Ποσειδώνιο και στη συνέχεια να οδεύσει προς το Παλατάκι στον αγώνα του βόλεϊ για το Champions League.

Ο αθλητής Κωνσταντίνος Κουλούρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

''Έρχεται ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε... Είμαι πολύ χαρούμενος που θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων από τηνΘεσσαλονίκη, καθώς αυτό έχει να πραγματοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια στην Α1. Όσον αφορά το επίπεδο του παιχνιδιού, πιστεύω ότι δε θα έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς ο Όμιλος, αν και ομάδα με μεγάλη ιστορία, είναι μια καινούργια ομάδα στην Α1. Φέτος είμαστε άτυχοι ,καθώς έχουμε παίξει τρία παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Η αυριανή αναμέτρηση είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε μια νίκη ψυχολογίας και επιτέλους να δικαιώσουμε τον προπονητή μας καθώς είμαστε μια προπονημένη και με πολλή εμπειρία ομάδα!».

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2018
4η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΟΦΘ - ΠΑΟΚ MORRIS

Διαβάστε ακόμη...