Η επιτροπή για τη νέα Τούμπα!

Η δέσμευση για την συγκρότηση της Επιτροπής και τα ονόματα που αρχικά την απαρτίζουν
Πηγή: paok24.com
Η επιτροπή για τη νέα Τούμπα!

Έγιναν γνωστά τα ονόματα που θα απαρτίζουν την επιτροπή που θα επωμιστεί το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονίας Παλλάς ανάμεσα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια αλλά και την ΠΑΕ και τον ΑΣ ΠΑΟΚ έγινε γνωστό πως θα συσταθεί μια επιτροπή που θα αναλάβει να... τρέξει το νέο πρότζεκτ του γηπέδου της Τούμπας.

Πρόκειται για άτομα που θα ασχολούνται με την διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών από πλευράς της Περιφέρειας, ώστε να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες.

Χτες με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, συγκροτήθηκε η επιτροπή και αποτελείται από τους:

-Νικόλαος Ιωάννου, Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

-Κωνσταντίνος Μπέφας, Επιστημονικός Συνεργάτης σε θέματα ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

-Χρήστος Κραβαρίτης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

-Σάββας Λαδόπουλος, Προϊστάμενος του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού της Γενικής Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Υποδομών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

-Χρήστος Κοτρίδης, Νομικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην επιτροπή θα συμπεριληφθούν ειδικοί αλλά και άνθρωποι της ΠΑΕ προκειμένου να συγκροτήσουν ένα δυνατό γκρουπ για την υλοποίηση του εν λόγω ζητήματος.

Διαβάστε ακόμη...