Με το μυαλό στη Βίντι

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από το αεροδρόμιο "Μακεδονία", με προορισμό την Βουδαπέστη, όπου την Πέμπτη (19:55) θα αντιμετωπίσει τη Βίντι για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.
Πηγή: paok24.com
Με το μυαλό στη Βίντι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, θα βρεθούν στις 11:00 σήμερα στο γήπεδο, για μία τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, καθώς αύριο, ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στο γήπεδο της Βίντι.

Τόσο στη σημερινή, όσο και στην αυριανή προπόνηση, ο τεχνικός του "Δικεφάλου" θα φανερώσει τα πλάνα του, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης, με τον ΠΑΟΚ να στοχεύει στο "διπλό", προκειμένου να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο στη "μάχη" της πρόκρισης.

Τα "φώτα" αναμένεται να πέσουν στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, καθώς ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ θα δοκιμάσει και πάλι στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους Ούγγρους, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος, θα ανακοινωθεί και η αποστολή, που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί στην Βουδαπέστη.

Διαβάστε ακόμη...