«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Από inpaok.com: Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Πετρίδης, μίλησε στο INPAOK, για την ήττα από τον Δούκα και το γεγονός πως δεν ήταν οι παίκτες 100% συγκεντρωμένοι, την επόμενη μέρα, ενώ αποκάλυψε και τις σκέψεις των παικτών, όταν έμαθαν για την αλλαγή της έδρας.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τον Δούκα:

«Ήταν ένα παιχνίδι περίεργο και ειδικών καταστάσεων, με την έννοια ότι υπήρχε μία μεγάλη διακοπή, λόγω των Εθνικών ομάδων. Γνωρίζαμε ότι πρέπει να είμαστε σωστοί τακτικά και συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά, πράγμα το οποίο και δεν το κάναμε. Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά από την αρχή του αγώνα, στη συνέχεια το επαναφέραμε εκεί που θέλαμε αλλά κάναμε κάποια λάθη, με αποτέλεσμα ο Δούκας να μείνει κοντά και να πιστέψουν πως μπορούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και μοιραία ήρθε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς».

Για την επόμενη μέρα:

«Η επόμενη μέρα δεν αλλάζει κάτι είναι ψυχολογικό το σοκ. Υπάρχει μία βαθμολογική απώλεια, αλλά όλα θα κριθούν στα πλέι-οφ πρέπει να είμαστε, αυτοί που πρέπει και αυτοί που θέλουμε. Νομίζω ότι πρέπει να το διαχειριστούμε καθαρά ψυχολογικά και όλα θα πάνε καλά».

Για το παιχνίδι με τον Αερωπό:

«Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα προέρχονται από μία πολύ κακή εμφάνιση και ήττα από την ΧΑΝΘ μέσα στην έδρα τους. Νομίζω θα έρθουν πάρα πολύ προσηλωμένοι, ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά πιστεύω πως δεν θα έχουμε θέμα ούτε με τον Αερωπό, ούτε με καμία άλλη ομάδα, λόγω της δυναμικής που έχει το κλειστό της Νεάπολης».

Για τον κόσμο ο οποίος στηρίζει την επιλογή να πάει ο ΠΑΟΚ στη Νεάπολη:

«Ο κόσμος είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ΠΑΟΚ, εμείς σαν τμήμα έχουμε δημιουργήσει το δικό μας κοινό από τα χρόνια που προηγήθηκαν. Φέτος που αγωνιζόμαστε στη Νεάπολη είναι πιο προσβάσιμο επειδή είναι δυτικά στην πόλη. Νομίζω πως η ενίσχυση που θα έχουμε από αυτούς θεωρείται δεδομένη και Προσπαθούμε και εμείς πάντα να τους το ανταποδίδουμε δίνοντας τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Για το εάν σαν τμήμα χάντμπολ υπάρχει η δικαίωση να «μετακομίσει» η ομάδα στη Νεάπολη και αν θεωρεί πως είναι πιο «καυτή» σαν έδρα:

«Σίγουρα δημιουργείται μία άλλη ατμόσφαιρα, είναι πιο κλειστό το γήπεδο (σε χωρητικότητα). Μάθαμε όλα τα χρόνια να αγωνιζόμαστε στη Μίκρα. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δεν μας άρεσε η ιδέα να φύγουμε από τη Μίκρα, αλλά μέρα με τη μέρα παιχνίδι με το παιχνίδι, το κλειστό της Νεάπολης μπορεί να μας κάνει να το νοιώσουμε σαν το νέο μας «σπίτι».

Διαβάστε ακόμη...