Η “ακτινογραφία” των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Από ebasket.gr: O ΠΑΟΚ είναι σε δύσκολη θέση στο Champions League μιας και έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους αντιπάλους του. Ας δούμε τα αποτελέσματα των τελευταίων στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν. Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:
Πηγή: ebasket.gr
Η “ακτινογραφία” των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Λίγο πριν από την 5η αγωνιστική της regular season του Basketball Champions League, το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο του Basketball Champions League στα εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Την 3η της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα Τσεχίας γνώρισε η Opava, καθώς ηττήθηκε εύκολα από την Decin με 100-79 για την 7η αγωνιστική της NBL. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στα επιθετικά προβλήματα που της έβαλαν οι αντίπαλοι της και έτσι ηττήθηκε για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Πρώτοι σκόρερ για την Opava ήταν οι Filip Zbranek με 24 πόντους και Jan Svandrlik με 22.

Boxscore

Η Umana Reyer Venezia μπορεί να έχασε για πρώτη φορά πριν από λίγες μέρες από την Iberostar Tenerife στο Basketball Champions League, αλλά επέκτεινε το αήττητο της σερί στο ιταλικό πρωτάθλημα επικρατώντας της Virtus Bologna με 94-75 για την 5η αγωνιστική της Legabasket. Πρώτος σκόρερ για τη Venezia, η οποία είχε 11/19 τρίποντα (57.9%), ήταν ο Stefano Tonut με 21 πόντους.

Boxscore

Στην Ισπανία, η Iberostar Tenerife ηττήθηκε εντός έδρας από την Ζaragoza με 86-88 για την 7η αγωνιστική της ACB και πλέον έχει ρεκόρ 4-3. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη χάρη σε ένα τρίποντο του Stan Okoye με τη λήξη, παρά το γεγονός ότι η Tenerife είχε καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση (στο ημίχρονο έχανε με 39-49). Πρώτος σκόρερ για την Iberostar Tenerife ήταν ο Javier Beiran με 21 πόντους, ενώ ο Tim Abromaitis είχε 17 πόντους.

Boxscore

Την 3η νίκη της στα τελευταία 4 παιχνίδια πανηγύρισε η Nanterre (η μόνη ήττα της από τον ΠΑΟΚ), η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Levallois με 85-92. Η Nanterre σούταρε με το εκπληκτικό 64.3% από την περιφέρεια (9/14 τρίποντα), ενώ κυριάρχησε και στον τομέα των ριμπάουντ, μαζεύοντας 8 περισσότερα από τους αντιπάλους της. Πρώτος σκόρερ για τη Nanterre ήταν ο αρχηγός της, Lahaou Konate, ο οποίος είχε 24 πόντους και 7 ριμπάουντ, μένοντας στο παρκέ για 40 λεπτά, ενώ ο Dominic Waters είχε 17 πόντους και 12 ασίστ.

Boxscore

Την 3η συνεχόμενη ήττα της στο γερμανικό πρωτάθλημα γνώρισε η Telekom Baskets Bonn, η οποία έχασε από τους Fraports Skyliners με 83-79 για την 6η αγωνιστική της BBL και έπεσε στο 3-3. Πρώτοι σκόρερ για την Bonn ήταν οι Charles Jackson και Rashad James που είχαν από 15 πόντους.
Boxscore

Η Hapoel Holon πέτυχε μια σπουδαία νίκη για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, καθώς επιβλήθηκε της Hapel Tel Aviv με 78-75, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 4-1. Το παιχνίδι κρίθηκε από τον Guy Pnini, ο οποίος σημείωσε buzzer beater χαρίζοντας στην ομάδα την 4η συνεχόμενη νίκη στην Winner League. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι DeQuan Jones και Darion Atkins με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Boxscore

Στην Ελβετία, η Fribourg Olympic έτρεξε ένα επί μέρους σκορ 7-25 στην τελευταία περίοδο και πέρασε από την έδρα της Lausanne με 58-81, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στην SB League στο 4-1″.

Διαβάστε ακόμη...