Ο Αθηναίου είχε... κέφια! (vid)

Σε πολύ καλή μέρα ήταν χθες ο Γιάννης Αθηναίου, κάτι που φάνηκε όχι μόνο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και από την ευστοχία του πριν το τζάμπολ του αγώνα.
Πηγή: sdna.gr
Ο Αθηναίου είχε... κέφια! (vid)

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης – πρόκρισης του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena, ήταν ο Γιάννης Αθηναίου που πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο 30χρονος πλέι μέικερ του Δικεφάλου, βρέθηκε στον χώρο του γηπέδου όπου λειτουργεί fanzone και έκανε μια μικρή «προθέρμανση» με σουτάκια στο μηχάνημα που έχει τοποθετηθεί. Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν... ασταμάτητος, καθώς ευστόχησε σε 33 από τα 34 σουτ, δίνοντας δείγματα για την εμφάνιση που θα ακολουθούσε.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε το απολαυστικό βίντεο στον λογαριασμό της στα social media, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Σε μεγάλα κέφια ο Γιάννης Αθηναίου, πριν από τον προημιτελικό του Κυπέλλου, έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ στο χώρο όπου λειτουργεί η #fanzone στο PAOK Sports Arena!30/30 για αρχή, 33/34 σουτ συνολικά και το μηχάνημα για... απόσυρση!».

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση:

 

Διαβάστε ακόμη...