Συμπλήρωσε κάρτες ο Μάτος

Από Inpaok.com:Ο ΠΑΟΚ υπέστη την πρώτη... απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1), με τον Δικέφαλο να χάνει για ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του τον Λέο Μάτος.
Πηγή: inpaok.com
Συμπλήρωσε κάρτες ο Μάτος

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των «ασπρόμαυρων», αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης, Αθανάσιου Τζήλου και συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στο πρωτάθλημα της Super League.

Αυτό σημαίνει ότι στον Μάτος, θα επιβληθεί αυτόματα τιμωρία μιας αγωνιστικής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, να έχει το δικαίωμα να δηλώσει σε ποιο από τα επόμενα ματς του Δικεφάλου, θα δηλώσει τον έμπειρο μπακ, για να εκτίσει την ποινή του.

Tα ματς που ακολουθούν για τον Δικέφαλο είναι με Παναιτωλικό και Ξάνθη εντός, με Λαμία εκτός και με Λάρισα και πάλι εντός έδρας, με τον Μάτος να εκτίει σε ένα από αυτά τα παιχνίδια την τιμωρία του.

Παράλληλα κίτρινη κάρτα αντίκρισε και ο Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον Σουηδό χαφ, να φτάνει τις τρεις στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι με ακόμη μια θα αναγκαστεί και αυτός με την σειρά του να χάσει ένα ματς του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...