Με ξένους διαιτητές δεν κερδίζει!

Η ΑΕΚ σε ένα ακόμη ντέρμπι έμεινε χωρίς νίκη, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (0-0) και υπέστη την τρίτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, με ξένο διαιτητή να σφυρίζει αναμέτρησή της!
Πηγή: paok24.com
Με ξένους διαιτητές δεν κερδίζει!


Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» με ξένους διαιτητές στα παιχνίδια τους, γνώρισαν την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-0), αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (1-1) και πλέον έχασαν βαθμούς και από τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη απώλεια βαθμών την φετινή σεζόν, έχοντας Έλληνα διαιτητή να σφυρίζει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τον Αθανάσιο Τζήλο να κάνει... όργια.

Ο Έλληνας ρέφερι έκοψε επιθετική ενέργεια με προϋποθέσεις, όταν υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Ομάρ Ελ Καντουρί ενώ έκλεισε και τα μάτια σε καταφανέστατη ανατροπή του Μαροκινού μεσοεπιθετικού μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου.

Η διαιτησία του Αθανάσιου Τζήλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δικεφάλου αλλά και απέδειξε με εμφατικό τρόπο την ανεπάρκεια των Ελλήνων διαιτητών, οι οποίοι από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν υποπέσει σε αρκετά λάθη και... ανορθογραφίες.

Διαβάστε ακόμη...