Παπαθεοδώρου: «Είμαστε ο... ακέφαλος Δικέφαλος»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά την πρόκριση έστειλε το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, που αφορά την κατάσταση στην ομάδα, η οποία μπορεί να πετυχαίνει στόχους μεν, αλλά της λείπουν τα χρήματα δε.
Πηγή: sdna.gr
Παπαθεοδώρου: «Είμαστε ο... ακέφαλος Δικέφαλος»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε:

«Ήταν μία πολύ μεγάλη πρόκριση για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, για τη μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου στα τελευταία λεπτά για τη διαχείριση. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας έδωσε ώθηση για να πετύχουμε μια πρόκριση που θέλουμε πολύ».

Για τις δύο νίκες σε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και την επιρροή που μπορεί να έχουν στην ομάδα:

«Η διαχείριση δύσκολων παιχνιδιών δεν εύκολη μέσα σε μία εβδομάδα. Υπάρχει ένα... «τρακάρισμα» δύο πραγμάτων. Βρισκόμαστε στις 3 Νοεμβρίου, αλλά υπήρχαν όλα τα χαρακτηριστικά «τελικού». Έπρεπε να ισορροπήσουμε την ψυχολογία μας, με την απαίτηση για τη νίκη, να δείξουμε βελτίωση, παίζοντας καλύτερα και να πάρουμε τη νίκη. Κι άλλες φορές έχουμε βρεθεί σε τέτοια κατάσταση και καταφέραμε να κερδίσουμε. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο σε αυτό το κομμάτι».

Για το κέρδος της ομάδας από τη σημερινή νίκη-πρόκριση:

«Στην πραγματικότητα, είναι πολύ μεγάλο το κέρδος για εμάς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δε μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα τώρα. Κάθε νίκη είναι «τροφή» για εμάς. Αυτή η νίκη, μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξουμε πιο μακριά. Από τέτοια πράγματα, δυστυχώς, παίρνουμε ενέργεια κα ενθουσιασμό. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Υπάρχει πίεση, γιατί είναι μεγάλος ο σύλλογος, αλλά από τέτοια παιχνίδια, παίρνουμε δύναμη».

Για τη νίκη που ήρθε σήμερα, με τον ίδιο να τη βλέπει από τα αποδυτήρια λόγω της αποβολής του:

«Η νίκη φέρνει πάντα χαρά. Είμαστε μια ομάδα, χάρηκα πολύ γιατί και ο Κώστας (σ.σ. Χαραλαμπίδης) και ο Δημήτρης (σ.σ. Μενουδάκος) έκαναν πολύ καλή διαχείριση της κατάστασης. Είναι παιδιά που δουλεύουν πολύ, είναι όλη μέρα στο γήπεδο και χάρηκα πάρα πολύ γιατί ουσιαστικά φάνηκαν άνθρωποι που είναι πίσω από μένα».

Για το γεγονός ότι παρά την πρόκριση, ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος:

«Είναι ξεκάθαρο για μένα πως το ταάνι της, η ομάδα, το φτάνει σχεδόν κάθε χρόνο. Η προοπτική για κάτι παραπάνω είναι πολύ δύσκολη, όπως είναι τα πράγματα. Αυτό μας προβληματίζει όλους, όχι μόνο εμένα. Είμαστε η μοναδική ομάδα χωρίς ιδιοκτήτη. Είμαστε ο... ακέφαλος Δικέφαλο! Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν παθολογικά την ομάδα. Προσπαθούν να την κρατήσουν ζωντανή και να την έχουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Δε μπορείς να κερδίσεις την ΑΕΚ τριπλάσιο μπάτζετ, πέντε στις έξι φορές. Είναι κάτι παράλογο! Περιμένουμε να έρθει κάποιος Άγιος Βασίλης να μας φέρει ένα δώρο...»

Για το αν μια διάκριση στο Κύπελλο μπορεί να φέρει πιο γρήγορα αυτόν τον... Άγιο Βασίλη για τον οποίο έκανε λόγο

«Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος... Η ομάδα και με τον κ. Μαρκόπουλο έβγαινε στην τρίτη θέση, όχι μόνο πέρσι με μένα, που είναι σαν πρωτάθλημα. Η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της, πετυχαίνει υπερβάσεις σχεδόν κάθε χρόνο. Δε βλέπω κάποιο δώρο... Ελπίζω ίσως η πρόκριση, μια συμμετοχή στον τελικό... Είναι κρίμα να υπάρχουν συνθήκες σε τόσο υψηλό επίπεδο, εκτός από το οικονομικό, με ανθρώπους να δουλεύουν συνεχώς».

Διαβάστε ακόμη...