Επίσημο: Με βίντεο ρέφερι τα τηλεοπτικά παιχνίδια της Volley League

Από sdna.gr: Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την εισαγωγή του βίντεο ρέφερι στα τηλεοπτικά παιχνίδια του πρωταθλήματος από την τέταρτη αγωνιστική.
Πηγή: sdna.gr
Επίσημο: Με βίντεο ρέφερι τα τηλεοπτικά παιχνίδια της Volley League

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το λάθος στο 12-11 του τάι μπρέικ στο ντέρμπι «αιωνίων», ο Παναθηναϊκός με επιστολή του είχε προτείνει την καθιέρωση του βίντεο ρέφερι στα παιχνίδια του πρωταθλήματος που καλύπτονται τηλεοπτικά. Η ΚΕΔ με επιστολή της είχε συμφωνήσει στο αίτημα και η ΕΣΑΠ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την καθιέρωση του βίντεο ρέφερι στα τηλεοπτικά παιχνίδια.

Ξεκινώντας από τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής στους αγώνες Ηρακλής - Ολυμπιακός και Κομοτηνή - ΑΕΚ θα μπορεί να γίνει η χρήση του βίντεο ρέφερι.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:

Μετά και την επίσημη απάντηση της Ε.Ρ.Τ.Α.Ε. πως μπορεί να υποστηρίξει τεχνικά το «βίντεο ρέφερι» στους τηλεοπτικούς αγώνες του πρωταθλήματος, η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως από τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19 θα υπάρχει η δυνατότητα «βίντεο ρέφερι» σύμφωνα με τους κανονισμούς που προβλέπονται από την προκήρυξη (άρθρο 10.5).
Η Ε.Σ.Α.Π. απέστειλε επιστολή προς όλα τα Τ.Α.Α. και την Κ.Ε.Δ. ώστε από τους τηλεοπτικούς αγώνες Ηρακλής – Ολυμπιακός και Κομοτηνή – ΑΕΚ να γίνει χρήση του «βίντεο ρέφερι» σύμφωνα με τα όσα προέβλεπε η προκήρυξη και για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...