Για το διπλό με Δούκα!

Από paok24.com: Το πρωτάθλημα της Handball Premier ξεκινάει και πάλι μετά από αρκετές ημέρες διακοπής.
Πηγή: paok24.com
Για το διπλό με Δούκα!

Το αήττητο για τον ΠΑΟΚ περνάει από το Δαϊς εκεί όπου ο Δικέφαλος του Βορρά με «όπλο» του την περσινή εμφάνιση και νίκη θέλει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Δούκα προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους πόντους για να ανέβουν στη βαθμολογία, έχοντας καλή παράδοση απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά με 13 νίκες σε 17 αγώνες στην Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο έως τώρα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Θέλει να συνεχίσει με νίκες, έχοντας ως οδηγό την επιβλητική εμφάνιση και επικράτηση πέρσι στο Μαρούσι με 24-15.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης, είπε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Είναι ένα παιχνίδι μετά από μεγάλο κενό και για αυτό θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Κάναμε καλή προετοιμασία και δώσαμε κάποια φιλικά, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Ο Δούκας παραδοσιακά μας δυσκολεύει στην έδρα του, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε καλά αποτελέσματα στην Αθήνα και θέλουμε αυτό να συνεχιστεί. Θέλουμε να φτάσουμε χωρίς απώλειες έως τα μεγάλα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο. Πιστεύω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο που θα το δει από κοντά και από την τηλεόραση».

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Διαβάστε ακόμη...