Πλάνα Λουτσέσκου για Ατρόμητο

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε πριν από λίγο την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (3/11, 16:00) που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής και κατόπιν θα αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα.
Πηγή: inpaok.com
Πλάνα Λουτσέσκου για Ατρόμητο

Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, η βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου αναμένεται να έχει μόλις μια αλλαγή συγκριτικά με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ομάρ Ελ Καντουρί και να μην ξεκινήσει τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έχει ανάγκη από κάποιες «ανάσες» ξεκούρασης.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και στην άμυνα οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Φερνάντο Βαρέλα, Άνχελ Κρέσπο και Λέο Μάτος.

Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Πόντους Βέρνμπλουμ και Χοσέ Κάνιας, μπροστά τους ο Ελ Καντουρί, στα άκρα της επίθεσης οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Λέο Ζαμπά, ενώ στην κορυφή ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε, πως ο Λουτσέσκου σκεφτόταν το ενδεχόμενο να ξεκουράσει και τον Μάτος, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί, αφού ο αγώνας αναμένεται δύσκολος κόντρα στον φορμαρισμένο Ατρόμητο.

Διαβάστε ακόμη...