«ΠΑΟΚ το φαβορί!»

Από inpaok.com:Η Αγνή Ζυγούρα επιστρέφει στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας ως αντίπαλος, για το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών χάντμπολ.
Πηγή: inpaok.com
«ΠΑΟΚ το φαβορί!»

Η αθλήτρια του Δικεφάλου μίλησε στο INPAOK, για το ποιον θεωρεί φαβορί του αγώνα, για την προσαρμογή της στον ΠΑΟΚ, για τον κόσμο, αλλά και για το κλίμα που επικρατεί στο τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσαρμογή της:

«Χαίρομαι πολύ που είμαι στον ΠΑΟΚ, έχω προσαρμοστεί στην ομάδα. Είμαστε μία καινούρια ομάδα. Μου αρέσει πολύ η ζωή εδώ υπάρχει χημεία με το τεχνικό team, περνάω όμορφα με τις συμπαίκτριές μου, έχουμε αρχίσει να «βρισκόμαστε» στο γήπεδο και πιστεύω μετά τα Χριστούγεννα θα έχουμε πολύ καλύτερη σχέση και εντός και εκτός γηπέδου. Έχω προσαρμοστεί πλήρως».

Για το αν ο ΠΑΟΚ με τη Νέα Ιωνία βρίσκονται σε πολύ ανώτερο επίπεδο από τις υπόλοιπες ομάδες:

«Ναι είναι ακριβώς έτσι. Στις πρώτες δύο θέσεις θα είναι ο ΠΑΟΚ με τη Νέα Ιωνία, μετά θα ακολουθήσει πιστεύω η Άναγέννηση Άρτας. Βέβαια και αυτή ζορίστηκε αρκετά να κερδίσει την Βέροια 2017, αλλά οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα αποτελέσματα θα είναι πολύ μεγάλα».

Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του ντέρμπι:

«Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ για το παιχνίδι. Περιμένουμε από τη Νέα Ιωνία πως θα αντιδράσει στην 3-3 άμυνά μας, καθώς δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο από τις άλλες ομάδες, όποτε θα είναι κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτές. Περιμένουμε να «τρέξουν» το παιχνίδι, αλλά εμείς έχουμε προετοιμαστεί, ώστε να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό και φυσικά να πάρουμε τη νίκη».

Για το φαβορί του αγώνα:

«Και οι δύο ομάδες είναι καινούριες. Γιατί και από τη Νέα Ιωνία έφυγαν αρκετές παίκτριες, έχουν τραυματισμούς, πήραν καινούριες παίκτριες. Και εμείς από την άλλη είμαστε καινούρια ομάδα. Πιστεύω πως είμαστε εμείς το φαβορί για τη νίκη, παρόλο που αγωνιζόμαστε στην Αθήνα. Βέβαια αυτό θα φανεί στο γήπεδο και όχι στα λόγια».

Για το με ποια κάνει παρέα πιο πολύ από την ομάδα:

«Στον ΠΑΟΚ βρέθηκα και πάλι με την φίλη μου την Γκάτσιου, καθώς καταγόμαστε και οι δύο από την Καστοριά. Ήμασταν κοντά, μετά απομακρυνθήκαμε λίγο, γιατί εγώ πήγα στην Αθήνα, αυτή ήταν στη Θεσσαλονίκη, αλλά τώρα έγινε η... επανένωση. Βέβαια κάνω με όλα τα κορίτσια παρέα. Βγαίνουμε για καφέ και πάμε βόλτες στην πόλη συχνά. Το κλίμα είναι εξαιρετικό μεταξύ μας».

Για τον κόσμο:

«Δυστυχώς νομίζω έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα στο γυναικείο χάντμπολ, γιατί τα προηγούμενα χρόνια χάθηκαν αρκετοί τίτλοι, αλλά αυτό είναι κάτι που θέλουμε να αλλάξουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο οπωσδήποτε ειδικά στα ντέρμπι τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Τον έχουμε ανάγκη, οπότε φέτος που έχουμε άλλον «αέρα» να τον ξαναφέρουμε κοντά μας».

Διαβάστε ακόμη...