Ο…γλυκός Οκτώβρης του Χαρίση στο Βέλγιο

Από sdna.gr:Σημαντική άνοδο παρουσίασε ο χρόνος συμμετοχής του Χρήστου Χαρίση στην Κόρτραικ το μήνα Οκτώβριο. Το SDNA έχει τις λεπτομέρειες...
Πηγή: sdna.gr
Ο…γλυκός Οκτώβρης του Χαρίση στο Βέλγιο

Εκεί που 23χρονος μέσος (αγωνίζεται ως δανεικός στη βελγική ομάδα από τον ΠΑΟΚ) είχε γράψει 42 λεπτά στο κοντέρ από την στιγμή που ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι και το μήνα Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο ανέβηκε στα 150 λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε 24 λεπτά κόντρα στην ομάδα (Σεντ Τρούιντεν) με τη φανέλα της οποίας κυκλοφορούσε την περασμένη σεζόν στα βελγικά γήπεδα, 90 λεπτά στο ματς με την Σερκλ Μπριζ και 36 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι την Τετάρτη (31/10) κόντρα στην Μπέβερεν.

Παρεμπιπτόντως, στην τελευταία αναμέτρηση με την Μπέβερεν βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου και ο ατζέντης του Πολ Κουτσολιάκος συνοδευόμενος από τον στενό συνεργάτη του Μάκη Μίχα.

Εστω και με μικρή καθυστέρηση ο τεχνικός της Κόρτραικ, Γκλεν Ντε Μπόεγκ, αρχίζει να εμπιστεύεται σε μεγαλύτερο βαθμό τον Χαρίση, ο οποίος αρχίζει να παίρνει παιχνίδια και χρόνο στα πόδια του, αφήνοντας πίσω του το άνευρο ξεκίνημα με τη νέα του ομάδα στο Βέλγιο.

Διαβάστε ακόμη...