«Μεγάλος σύλλογος ο ΠΑΟΚ, τα πάντα για το νταμπλ!»

Από paok24.com:Οι χαμένοι τίτλοι της περασμένης σεζόν, η απόφαση της να μείνει στον ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσει τίτλους, το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της ομάδας και η αγάπη της για τη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
«Μεγάλος σύλλογος ο ΠΑΟΚ, τα πάντα για το νταμπλ!»

Η Μαρία Νίκολιτς μίλησε στο PAOK24 ενόψει του πρώτου ντέρμπι της σεζόν κόντρα στη Νέα Ιωνία το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να παραμείνει στο Δικέφαλο, την πεποίθηση της πώς η ομάδα φέτος θα πανηγυρίσει το νταμπλ, αλλά και την απώλεια της Τζούρισιτς λόγω του τραυματισμού της.

Αρχικά, η παίκτρια του ΠΑΟΚ μίλησε για την περσινή σεζόν και τον τρόπο που χάθηκαν οι δύο τίτλοι:

«Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που πέρσι δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ήταν το όνειρο μου όταν ήρθα να πανηγυρίσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Στο κύπελλο ήμασταν άτυχες, χάσαμε τον τίτλο με απίστευτο τρόπο. Όταν ξεκίνησαν οι τελικοί του πρωταθλήματος πίστευα πώς θα πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί η ομάδα μας ήταν καλύτερη από της Νέας Ιωνίας, αλλά το πρόβλημα ήταν πώς δεν ήμασταν έτοιμες ψυχολογικά, όπως φάνηκε. Η Νέα Ιωνία έδειξε πώς έχει μεγαλύτερη εμπειρία στο πώς να κερδίζει τίτλους, όμως αυτή τη χρονιά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είμαστε πιο έτοιμες, το θέλουμε περισσότερο, έχουν περάσει χρόνια από τον τελευταίο τίτλο και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Για την απόφαση της να παραμείνει στο Δικέφαλο τόνισε:

«Δε θέλω να είμαι μέλος ομάδων που δεν διεκδικούν τίτλους. Γι' αυτό το λόγο έμεινα στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και οι άνθρωποι ζουν για να κερδίσουν τους τίτλους και αυτό θέλω και εγώ. Επομένως δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ για το αν θα παραμείνω στην ομάδα. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, είναι πολύ κοντά στη χώρα μου, ξέρουν ότι τα δίνω όλα όταν αγωνίζομαι, επομένως δεν υπήρχε περίπτωση να αποχωρήσω για κάποια άλλη ομάδα».

Σχετικά με το παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία:

«Θα είναι ενδιαφέρον το ματς με τη Νέα Ιωνία, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα με αρκετές καινούργιες παίκτριες. Το ίδιο ισχύει και για την αντίπαλη ομάδα γιατί αρκετές παίκτριες έχουν αποχωρήσει από πέρσι. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα το καλοκαίρι με δυνατά φιλικά παιχνίδια και αυτό φάνηκε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ελπίζω πώς θα κερδίσουμε».

Για τις εντυπώσεις της από τη Θεσσαλονίκη:

«Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη. Πάντα όταν διάλεγα μία ομάδα για να πάω να παίξω ήθελα η πόλη να έχει καλό καιρό, θάλασσα, γιατί δε μου αρέσει το κρύο, οπότε δε θα πήγαινα πότε στην Ρωσία για παράδειγμα. Μου αρέσει πολύ η παραλία, αλλά και το γεγονός ότι είναι μία πολυπολιτισμική πόλη στην οποία μπορείς να δεις ανθρώπους να έρχονται από διαφορετικές χώρες του πλανήτη».

Για τον τραυματισμό της Τζούρισιτς:

«Ο τραυματισμός της Τζούρισιτς ήρθε σε πάρα πολύ άσχημα χρονικό σημείο, γιατί είναι μία καλή παίκτρια και τη χρειαζόμαστε. Έχουμε λύσεις για να καλύψουμε το κενό και ελπίζουμε πώς θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατή».

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Όταν πήγα στην Κοζάνη και είδα τόσους φίλους του ΠΑΟΚ είπα "αυτό είναι το όνειρο μου". Μακάρι να υπήρχε αυτή η εικόνα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Τους θέλουμε δίπλα μας γιατί εμείς δίνουμε το 100%, αλλά μαζί τους θα παλεύουμε ακόμη περισσότερο».

Διαβάστε ακόμη...