«Πήραμε δύναμη από τους οπαδούς μας»

Από arenafm.gr: Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Σέρτζιου Στάνκου, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την μεγάλη πρόκριση της ομάδας του χθες στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Ιστανμπούλ Μπουγιουκσεχίρ, αλλά και την συνέχεια στον θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: arenafm.gr
«Πήραμε δύναμη από τους οπαδούς μας»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την συνέχεια του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Για εμάς κάθε παιχνίδι στην Ευρώπη είναι σημαντικό και αυτό το παιχνίδι με την Μπουγιουκσεχίρ ήταν πολύ κρίσιμο. Περιμένουμε το επόμενο ματς απέναντι στην Γερμανική ομάδα και ανυπομονούμε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το χθεσινό ματς κόντρα στην Μπουγιουκσεχίρ, στην Πόλη: «Πιστεύω πως παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, είχαμε δύσκολη αποστολή και εκτός έδρας μάλιστα, όμως νομίζω κάναμε αρκετά καλή δουλειά, δεν τα παρατήσαμε ποτέ και η ομάδα κατάφερε να κερδίσει και να προκριθεί».

Για την απουσία του Σαφράνοβιτς από τον αγώνα: «Σίγουρα ο Σαφράνοβιτς είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και σημαντικός για την ομάδα μου. Ξέραμε ότι είναι τραυματίας και θα ήταν δύσκολο να αγωνιστεί, αλλά ευτυχώς παίξαμε καλά και οι υπόλοιποι παίκτες κάλυψαν το κενό του, ώστε να προκριθούμε».

Για τον Χιμένεθ και τον Όκολιτς που ήρθαν αργά στην ομάδα φέτος: «Νομίζω ότι είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας παρότι ήρθαν αργά στην ομάδα. Παίζει καλά ο ΠΑΟΚ και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά της ομάδας, μου αρέσει πολύ αυτό και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να φέρνουμε καλά αποτελέσματα όσο περνάει ο καιρός».

Για τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως η Μπουγιουκσεχίρ ήταν πολύ καλός αντίπαλος, αλλά η Γερμανική ομάδα που θα έχουμε απέναντί μας στην επόμενη φάση είναι εξίσου καλή. Στα «χαρτιά» η Μπουγιουκσεχίρ είναι καλύτερη από τους Γερμανούς, αλλά αυτό θα φανεί στο γήπεδο».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που πήγαν στην Κωνσταντινούπολη: «Σίγουρα ήταν σημαντικό για εμάς να έχουμε τους φιλάθλους μαζί μας. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, φώναζαν και μας εμψύχωναν. Ήταν θετικό που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού, ήταν καθοριστική η συμβολή τους».

Διαβάστε ακόμη...