Άμυνα για... σεμινάριο

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με τα φρένα... σπασμένα στο πρωτάθλημα της Super League, με τον Δικέφαλο να μετράει οκτώ νίκες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, με τις αμυντικές επιδόσεις των «ασπρόμαυρων», να παρουσιάζουν το δικό του ενδιαφέρον.
Πηγή: paok24.com
Άμυνα για... σεμινάριο

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει δει την εστία της να παραβιάζεται μόλις δύο φορές, κάτι που την κατατάσσει στις κορυφαίες άμυνες της Ευρώπης.

Τα δύο γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ, αποτελούν αυτή τη στιγμή την κορυφαία αμυντική επίδοση της Ευρώπης, με την Μάντσεστερ Σίτι, να ακολουθεί στην σχετική κατηγορία έχοντας δεχθεί τρία γκολ στο πρωτάθλημα της Premier League.

To... μυστικό της επιτυχίας για τον Δικέφαλο δεν είναι άλλο από την συνοχή που παρουσιάζει στην αμυντική του γραμμή ο ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια μαζί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, συνθέτουν τους πυλώνες της άμυνας των «ασπρόμαυρων» από την περσινή σεζόν.

Οι πέντε παίκτες του Δικεφάλου συνεργάζονται με κλειστά μάτια, έχοντας βρει την χημεία τους και τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας ο ένας τις αδυναμίες και τα προτερήματα του άλλου.

Διαβάστε ακόμη...