«Άλλο κριτική, άλλο χιούμορ, άλλο υπόνοιες που προσβάλλουν τον σύλλογο» (pic)

Από sdna.gr: Η απάντηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Γιάννη Σαντοριναίου, στην επιστολή του ΠΑΟΚ, έφερε την τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος έκανε λόγο για προσβολή του συλλόγου.
Πηγή: sdna.gr
«Άλλο κριτική, άλλο χιούμορ, άλλο υπόνοιες που προσβάλλουν τον σύλλογο» (pic)

Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε με επιστολή που απέστειλε την δυσαρέσκειά του κυρίως για τα κρατικά μέσα και την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από αυτά σε θέματα εντιμότητας και καθαρότητας.

Με την σειρά του ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιάννης Σαντοριναίος, απάντησε, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως οι αναρτήσεις στα social media εμπεριέχουν την προσωπική γνώμη του καθενός. Άλλοτε με επιχειρήματα, άλλοτε με απορίες, άλλοτε με χιούμορ, τονίζοντας πως είναι δημοκρατικό δικαίωμα η ελευθερία της έκφρασης.

Ο Γιώργος Σαββίδης τοποθετήθηκε και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, εστίασε στα περσινά και στο... περιβόητο θέμα που είχε προκληθεί τότε με την UEFA για το γκολ του Βαρέλα, κάνοντας λόγο για προσβολή του συλλόγου:

«Άλλο κριτική, άλλο το χιούμορ και άλλο το να αφήνει υπόνοιες για έναν αγώνα, προσβάλλοντας έναν ολόκληρο σύλλογο.

Φαντάζομαι η προσωπική σας άποψη ήταν τόσο τεκμηριωμένη, όπως και τους ρεπορτάζ που κάνατε πέρσι, για το κανονικό γκολ του Βαρέλα, το οποίο η FIFA υποτίθεται είπε πως δεν ήταν κανονικό, αλλά μετά έστειλε email διαψεύδοντας σας πανηγυρικά;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη...