Οι… Mr. ασίστ του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Δικεφάλου που... σερβίρουν τα γκολ
Πηγή: paok24.com
Οι… Mr. ασίστ του ΠΑΟΚ

O Λέο Ζαμπά σερβίρει και ο Πρίγιοβιτς ανοίγει το σκορ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, λίγα λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μοιράζει ακόμη ένα γκολ, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Λημνιό και βγάζει την δεύτερη ασίστ του στην αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Από το βράδυ της Δευτέρας, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, έχει τον... τίτλο του Mr. assist για τον Δικέφαλο, αφού έχει φτάσει πλέον τις τέσσερις και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας των παικτών, που έχουν συμμετοχή στα γκολ του Δικεφάλου, δίνοντας την τελική πάσα, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Λέο Ζαμπά με τις τέσσερις ασίστ του, οδηγεί την σχετική κούρσα, με τους Πέλκα-Μάτος να τον ακολουθούν, έχοντας συμμετοχή σε τρία γκολ του Δικεφάλου, ενώ από δύο... σερβιρίσματα έχουν ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Ζοσέ Μαουρίσιο.

Από μια ασίστ μετρούν ο Δημήτρης Λημνιός, ο Εβγέν Σάκχοφ, ο Φερνάντο Βαρέλα και η... έκπληξη της σχετικής κατηγορίας, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης (!), που είχε συμμετοχή στο γκολ του Πρίγιοβιτς στην Ελβετία, απέναντι στην Βραζιλία.

Με βάση τους αριθμούς των παικτών του ΠΑΟΚ, φαίνεται η επίδραση που έχουν οι παίκτες του Δικεφάλου με μεσοεπιθετικές και οργανωτικές αρετές στο σκοράρισμα του Δικεφάλου, μέσα από δομημένες επιθέσεις, που καταλήγουν στο... τάισμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που είναι κυρίως ο αποδέκτης των ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...