Θέμα και στην "Marca" o ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ μετράει το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα και βρίσκεται και πάλι από χθες το βράδυ, μόνος, πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Πηγή: paok24.com
Θέμα και στην "Marca" o ΠΑΟΚ!

Κάτι, που δεν έχει περάσει απαρατήρητο ούτε από τον Τύπο του εξωτερικού, με την ισπανική Marca να παρουσιάζει τις ομάδες, που όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, παραμένουν αήττητες και φυσικά μία από αυτές, είναι και ο ΠΑΟΚ!

"Yπάρχει μία ομάδα στην Θεσσαλονίκη, που όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει κάνει το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κερδίσει και τα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι μόνη, πρώτη στην κορυφή.

Το "κλειδί' για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η σταθερή της, αμυντική γραμμή. Το... τείχος που υπάρχει, μπροστά από την εστία της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ στο πρωτάθλημα", αναφέρουν αρχικά οι Ισπανοί, για να συνεχίσουν:

"Μεγάλο μερίδιο στην πορεία του ΠΑΟΚ, ανήκει σε δύο Ισπανούς ποδοσφαιριστές. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Σεβίλλη, την Κόρδοβα και τη Ράγιο Βαγιεκάνο, είναι ένας από τους αμυντικούς της ομάδας. Ο άλλος Ισπανός, είναι ο Χοσέ Κάνιας. Ο πρώην άσος της Σουόνσι και της Μπέτις, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Η πολύ σταθερή άμυνα του ΠΑΟΚ, οφείλεται στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας, ενώ μία καλή απόδειξη της δύναμης του ΠΑΟΚ, είναι τα 14 γκολ που έχει πετύχει. Ένας από τους λόγους που το κατάφερε αυτό ο ΠΑΟΚ, είναι ο Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος μετράει ήδη έξι γκολ, μόνο στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...