Το συγκινητικό μήνυμα του Σάκχοφ για την Ντνίπρο (pic)

Από sdna.gr: Με ένα συγκινητικό μήνυμα θέλησε να ευχηθεί στην Ντνίπρο, για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της ο Εβγέν Σάκχοφ, με τον μέσο του ΠΑΟΚ, να μην ξεχνάει τον σύλλογο που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα.
Πηγή: sdna.gr
Το συγκινητικό μήνυμα του Σάκχοφ για την Ντνίπρο (pic)


Aναλυτικά το μήνυμα του Ουκρανού μέσου:

«Ευτυχισμένη 100η επέτειος από την ίδρυση της Ντνίπρο!

Εάν είσαι ποδοσφαιριστής, υπάρχει πάντα ένας σύλλογος που σε βοηθά να φτάσεις στο επαγγελματικό επίπεδο ως παίκτης. Σου επιτρέπει να μεγαλώσεις ως παίκτης και ως άτομο.

Για μένα, αυτός ο σύλλγος είναι η Ντνίπρο. Έγινε το δεύτερο σπίτι μου και θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Είναι μια ομάδα με λαμπρή ιστορία. Ο σύλλογος που έφερε αρκετούς διάσημους ποδοσφαιριστές στην Ουκρανία.

Η ιστορία της Ντνίπρο είναι μια από τις μεγαλύτερης στην Ουκρανία, και πάντα αισθανόμουν σαν να είναι η οικογένεια μου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ...

Είμαι βαθιά ευγνώμων για τη ζεστασιά και την υποστήριξή σας. Για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα, του συμπαίκτες μου που έβαλαν ολόκληρη την καρδιά τους σε κάθε αγώνα. Για τους φίλους του συλλόγου, που μου έδωσαν δύναμη να προχωρήσω. Για το προσωπικό και την πίστη τους στην ομάδα τους.

Το να είσαι μέρος ενός τόσο λαμπρού πράγματος με κάνει εξαιρετικά ευτυχισμένο. Δεν έχει σημασία τι γίνεται τώρα στην ομάδα, η Ντνίπρο θα είναι πάντα στην καρδιά και τις σκέψεις μου».

Δείτε την ανάρτηση του Ουκρανού ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...