«Θέλουμε να έχουμε τη σταθερά της άμυνας»

Από paok24.com: Ο βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Μενουδάκος, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τη Ναντέρ.
Πηγή: paok24.com
«Θέλουμε να έχουμε τη σταθερά της άμυνας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είναι ματς τελικός για εμάς, από εδώ και πέρα θα έχουμε πολλά τέτοια. Μας αρέσει και ως ομάδα να παίζουμε σε αυτό το καθεστώς", δήλωσε αρχικά.

Για το πού εστιάζει η ομάδα πλέον την προσοχή της στην προσπάθεια επιστροφής στις νίκες: Λέμε για κακώς κείμενα, εμείς δε θεωρούμε ότι έγινε κάτι εξωφρενικά παράλογο. Είμαστε μία ομάδα με συγκεκριμένο ρόστερ και μπάτζετ, καλό εννοώ. Τα πολλά ταξίδια προκαλούν λογικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Δεν πρέπει να διορθώσουμε κάποιο κακώς κείμενο, κάνουμε τη δουλειά μας για να ρολάρει η ομάδα. Δε θα γίνει αυτό 20 Οκτώβρη. Είναι πολλοί οι παίκτες, χρειάζεται χρόνος, πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει.

Για τα σκαμπανεβάσματα της αγωνιστικής εικόνας του ΠΑΟΚ: Χρειαζόμαστε ισορροπία και σταθερές στο παιχνίδι μας, αμυντικά και επιθετικά. Κερδίσαμε τον Προμηθέα και μετά χάσαμε με πολλούς πόντους. Το βλέπετε σε όλο το πρωτάθλημα αυτό, στην τωρινή Α1 και σε συνδυασμό με το Fiba Champions League. Πρέπει να κρατάμε τη συγκέντρωση των παικτών να μην επηρεάζονται

Για τη Ναντέρ: Είναι μία κατ' εξοχήν γαλλική αθλητική ομάδα. Έχουν όμως δύο παίκτες που παίρνουν αποφάσεις, τον Γουότερς, Γιουσκεβίτισιους, παίκτες που δεν έχουν τη γαλλική νοοτροπία. Εγκεφαλικοί παίκτες που δε βασίζονται μόνο στη φυσική κατάστασης τους. Πολύ κομβικοί παίκτες. Γενικά είναι μία ομάδα σε πολύ καλό μομέντουμ, έχοντας ξεπεράσει μία δύσκολη περίοδο και έχει ένα 15ημερο σε εξαιρετική κατάσταση.

Για το αν θα αγωνιστεί ο Τζόουνς: Ο Τζόουνς έκανε χτες προπόνηση. Ακόμα δεν πήραμε οριστικές αποφάσεις. Θα δούμε πως θα είναι μετά από πολλούς τραυματισμούς. Δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά.

Για το όπλο του ΠΑΟΚ και τους αγωνιστικούς του στόχους σε κάθε παιχνίδι: Εμάς το προφίλ μας θέλουμε να έχει τα χαμηλά σκορ, ειδικά αυτή την περίοδο στηριζόμαστε στην άμυνα. Στη Βενέτσια και τη Χολόν το πετύχαμε αυτό. Η Βόννη είναι κάτι άλλο, βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα, φταίμε κι εμείς. Εμείς σε αυτή την περίοδο θέλουμε να έχουμε τη σταθερά της άμυνας και να βοηθηθούμε όσο μπορούμε αυτό τον καιρό από την επίθεση. Το κάναμε με τη Χολόν να την κρατήσουμε χαμηλά, ανεξάρτητα αν δε πήραμε και για άλλους λόγους το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...