«Με τον κόσμο δίπλα μας...»

Μετά τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο το ΖΑΟΝ για τη 2η αγωνιστική της Pre League, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:
Πηγή: acpaok.gr
«Με τον κόσμο δίπλα μας...»

''Η φετινή μας ομάδας αποτελείται και πάλι από εκλεκτές και ποιοτικές αθλήτριες υψηλού επιπέδου, με την παρουσία μάλιστα αθλητριών στο ρόστερ μας με διεθνή εμπειρία και ακτινοβολία. Η προσπάθεια που έγινε από τη Διοίκηση της ομάδας, σε συνεργασία με το επιλεγμένο εξαιρετικό τεχνικό team το καλοκαίρι, είχε στόχο και σκοπό να θωρακίσει σε όλες τις θέσεις την ομάδα, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις δύσκολες αγωνιστικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Pre League.

Η ομάδας μας είναι υπερπλήρης με το ήδη υπάρχον σύνολο των αθλητριών που έχει στο ρόστερ της, ώστε με πολύ σκληρή συλλογική αγωνιστική προσπάθεια και συνεχιζόμενη καθημερινή στοχευμένη δουλειά στις προπονήσεις σε όλους τους τομείς, να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της!

Κρατάμε χαμηλά την ''μπάλα'' και τους τόνους και συνεχίζουμε αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες... Οπωσδήποτε, όμως, επιζητούμε στη δύσκολη φετινή προσπάθειά μας, τη συμμετοχή του σπουδαίου και μοναδικού φίλαθλου κόσμου μας, στους εντός έδρας αγώνες μας, όπως μάλιστα τον επόμενο σημαντικό αγώνα, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, στην έδρα μας, τη Μίκρα, την Κυριακή 11.11.2018 ώρα 17:30.

Εύχομαι και φέτος να δείξουμε το ίδιο, αλλά και μεγαλύτερο πάθος παράλληλα με την ίδια πίστη για την υλοποίηση του στόχου της ώστε να κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος όπως έπραξε και τα προηγούμενα δυο έτη και να επέλθει η πολυπόθητη άνοδος στα σαλόνια της Volleyleague των γυναικών !!

Εύχομαι επίσης να έχουμε μια ευχάριστη και υψηλού επιπέδου παρουσία των αθλητριών μας σε όλους τους αγώνες, με το ποιοτικό βόλεϊ που θα μας προσφέρουν (χωρίς τραυματισμούς) στην πορεία του πρωταθλήματος, ώστε να χαρούμε όλοι μας αυτό το μοναδικό ταξίδι...''.

Διαβάστε ακόμη...