Πρίγιοβιτς και… τεσσάρες!

Απο inpaok.com : O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς διανύει μια εξαιρετική χρονιά, κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του με 10 γκολ, σε 16 παιχνίδια, όλων των διοργανώσεων.
Πηγή: inpaok.com
Πρίγιοβιτς και… τεσσάρες!

Ο «killer» του ΠΑΟΚ έχει πετύχει τα πέντε από αυτά στην ελληνική Super League σε μόλις 10 τελικές, όντας με διαφορά ο πιο εύστοχος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος.

Μάλιστα την Δευτέρα (29/10, 21:30) αντιμετωπίζει ένα από τα αγαπημένα του «θύματα», τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» φιγουράρουν στην κορυφή της προσωπικής λίστας του 28χρονου επιθετικού (μαζί με τον Πανιώνιο), αφού έχει παραβιάσει την εστία τους τέσσερις φορές, σε πέντε παιχνίδια που τους έχει αντιμετωπίσει.

Σε αυτά μάλιστα ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να πάρει τέσσερις νίκες και υποχρεώθηκε μόλις σε μια ήττα.

Η καλύτερη «παράσταση» του «Πρίγιο» ήρθε στο περσινό «διπλό» του Δικεφάλου στην Λεωφόρο, όπου άνοιξε τον δρόμο για το εντυπωσιακό 0-3 της ομάδας του Λουτσέσκου, πετυχαίνοντας τα δυο πρώτα γκολ.

Γκολ βρήκε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τούμπα, όπου πέρασε ως αλλαγή και διαμόρφωσε με ωραίο πλασέ το τελικό 4-0.

Παράλληλα, έχει ένα γκολ και στο κύπελλο, στο, επίσης 4-0 που έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ για τον τελικό του Βόλου, όπου οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν το πέμπτο τους κύπελλο.

Διαβάστε ακόμη...