Το σχόλιο της ημέρας

Από paok24.com: Η νίκη στο βόλεϊ, η ήττα στο μπάσκετ και το ντέρμπι στο ποδόσφαιρο, που έρχεται.
Πηγή: paok24.com
Το σχόλιο της ημέρας

«Γεμάτο» το ΠΑΟΚτσήδικο Σάββατο, με χαμόγελα για κάποιους, προβληματισμό για κάποιους άλλους.

Ξεκινώντας (πάντα) από τα θετικά, η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή στο βόλεϊ, με 3-0 σετ, δε στοιχειοθετεί κάτι το... φοβερό για την ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό, ήταν ότι ήρθε μια καθαρή και «γρήγορη» νίκη, μετα από 5 σετ την προηγούμενη εβδομάδα και άλλα πέντε μεσοβδόμαδα με τη BBSK Κωνσταντινούπολης.

Ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ, το μυαλό όλων είναι στη ρεβάνς στην Τουρκία που έρχεται και η ομάδα σήμερα, έδειξε ιδιαίτερα σοβαρή. Μοναδικός προβληματισμός, ο τραυματισμός του Σαφράνοβιτς.

Πηγαίνοντας στα αρνητικά, η ήττα στο μπάσκετ από το Χολαργό, έφερε, δικαιολογημένα, γκρίνια. Εκτός από την ήττα αυτή καθαυτή, ακόμα μεγαλύτερη γκρίνια, φέρνει η εικόνα της ομάδας, η οποία στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ήταν κάκιστη. Είναι φοβερό που σε αυτό το ρόστερ, ο μοναδικός που δείχνει να έχει κίνητρο είναι ο Γκος. Εκτός από φοβερό, είναι και πάρα πολύ επικίνδυνο...

Οκτώβριο μήνα, βέβαια, δεν κρίθηκε τίποτα, είναι πλέον στα όρια του... μεταφυσικού το πόσο μοιάζει το περσινό ξεκίνημα της ομάδας, με το φετινό, με τη μοναδική διαφορά, ότι αυτό το ρόστερ, φτιάχτηκε ακριβώς για να μην ξαναγίνουν τα περσινά, τέτοια εποχή. Γίνονται όμως και η εβδομάδα, έχει must win με τη Ναντέρ την Τρίτη και μετά, τον πρώτο «τελικό» το Σάββατο με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Στο ποδόσφαιρο, η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει Παναθηναϊκού και θα φανεί το βράδυ της Δευτέρας, αν αυτά που έγιναν με τη Βίντι, ήταν συγκυριακά. Η λογική, με βάση όσα έχουμε δει ως τώρα, λέει ότι η ομάδα του Λουτσέσκου θα είναι έτοιμη να κάνει το καθήκον της, μεθαύριο.

Διαβάστε ακόμη...