Παπαθεοδώρου: «Μας στοίχισε ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι»

Στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του σε άμυνα και επίθεση στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Χολαργού με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της betshop Basket League.
Πηγή: paokbc.gr
Παπαθεοδώρου: «Μας στοίχισε ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι»

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Χολαργό και στον Άρη Λυκογιάννη για τη νίκη τους. Ήταν απόλυτα δίκαιη, έλεγξαν το παιχνίδι για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι μας στοίχισε πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι, καθώς είχαμε μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης και επικοινωνίας και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αφήσαμε τον Χολαργό να σκοράρει εύκολους πόντους, κάναμε λάθος φάουλ όταν υπήρχε μπόνους χωρίς να υπάρχει πίεσης. Ταυτόχρονα, δεν τρέξαμε σωστά τις επιθέσεις μας, ήμασταν υποτονικοί, τελείως ασύνδετοι και για αυτό τον λόγο χτίστηκε μια διαφορά 10 πόντων, η οποία ήταν δίκαιη.

Κάναμε μια προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, από το 25΄και μετά, βρήκαμε για λίγο καλό ρυθμό και σε άμυνα και σε επίθεση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που το ήθελε πάρα πολύ, είχε διάθεση, είχε ενέργεια και ήταν, σήμερα, καλύτερη από εμάς.

Για το αν το φετινό ξεκίνημα του θυμίζει την περσινή χρονιά: «Βάσει αποτελεσμάτων και εικόνας υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα, κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Θεωρώ ότι συνεχίζονται τα προβλήματα που έχουμε με τους τραυματισμούς και τις απουσίες. Σήμερα, ο Μαργαρίτης έπαιξε χωρίς να έχει κάνει ούτε μισή προπόνηση, ο Χρυσικόπουλος ήρθε αυθημερόν. Όλα αυτά μας δημιουργούν θέματα στη συνοχή μας, στην ομοιογένεια μας και στον τρόπο λειτουργίας γενικότερα. Είμαστε σε ένα πολύ μέτριο επίπεδο σε αυτό το κομμάτι, αν και το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά τη συγκέντρωσή μας. Ο τρόπος προσέγγισης σε κάποια κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού δεν συνάδει με την εμπειρία και την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...