Ο καλύτερος «πελάτης» του! (videos)

Από paok24.com: Τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Αυτός είναι ο απολογισμός του Δημήτρη Πέλκα εις βάρος του Παναθηναϊκού, αριθμοί που μετατρέπουν τους "πράσινους" στους καλύτερους... πελάτες του Γιαννιτσιώτη μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ο καλύτερος «πελάτης» του! (videos)

Οι πρώτες εμφανίσεις του Πέλκα κόντρα στον Παναθηναϊκό, έλαβαν χώρα τη σεζόν 2015-16. Μάλιστα, ο εκ των αρχηγών πλέον του ΠΑΟΚ κατέγραψε την ασίστ στον Βίτορ για το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου, στο παιχνίδι πρωταθλήματος για την 8η αγωνιστική στην Τούμπα που τελικά ολοκληρώθηκε με σκορ 3-1.

Στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου δε στη Λεωφόρο, ο Πέλκας πέτυχε με σουτ στο 67΄ το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρά το ότι ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 51΄.

Την ίδια σεζόν, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συναντήθηκαν και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αμφότερα τα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα με σκορ 1-1, με τον Πέλκα να μην αγωνίζεται στο παιχνίδι της Λεωφόρου αλλά να παίρνει φανέλα βασικού στο ματς της Τούμπας και να δίνει ασίστ στον Γκάρι Ροντρίγκες στο 17ο λεπτό.

Σεζόν 2016-17. Ο Δημήτρης Πέλκας παρακολουθεί από τον πάγκο την ήττα του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής (1-0) αλλά αγωνίζεται βασικός σε ολόκληρο το ματς της Τούμπας την 28η αγωνιστική (3-0) χωρίς να καταγράψει γκολ ή ασίστ, κάτι που κάνει όμως στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 2-0 της Λεωφόρου.

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 14ο λεπτό, ο Πέλκας δίνει το σύνθημα για τη μεγάλη ανατροπή, ενώ στο 73΄ έδωσε την ασίστ στον Σάκχοφ για το 3-0, πριν ο Πρίγιοβιτς διαμορφώσει το θριαμβευτικό 4-0.

Την περσινή σεζόν δε, ο Πέλκας σκοράρει δύο... γκολάρες στο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τούμπα που ολοκληρώθηκε με νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 4-0, ενώ στο παιχνίδι της Λεωφόρου έδωσε την ασίστ στον Πρίγιοβιτς για το 0-2 στο 65΄, πριν ο Σάκχοφ διαμορφώσει το τελικό 0-3 στο 84΄.

Θα συνεχιστεί η παράδοση του Πέλκα εις βάρος του Παναθηναϊκού; Η απάντηση το βράδυ της Δευτέρας...

Διαβάστε ακόμη...