Αυτός είναι ο Χολαργός

Από inpaok.com:Στην Αθήνα με αντίπαλο τον Χολαργό δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Basket League, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να παρουσιάζει το προφίλ του αντιπάλου.
Πηγή: inpaok.com
Αυτός είναι ο Χολαργός

Αναλυτικά:

«Ο Χολαργός αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Basket League, καθώς από το 2009 και έπειτα έχει κερδίσει ανόδους από την Γ΄ Εθνική στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Στα τρία πρώτα παιχνίδια του στην Basket League μετράει μία εντός έδρας νίκη κόντρα στον Κολοσσό και δύο ήττες μακριά από το «σπίτι» του, από τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι. Στον θεσμό του Κυπέλλου αποκλείστηκε στην Β΄Φάση από τον Ολυμπιακό.

Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται από το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος βρισκόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Ρόδο για λογαριασμό του Κολοσσού.

Ο Χολαργός είναι μία εντελώς νέα ομάδα, η οποία δημιουργήθηκε από την αρχή το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το μεγάλο όνομα της ομάδας είναι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς (1990, 2.02), ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία και είναι ο πρώτος σκόρερ του Χολαργού με 12.3 πόντους και 6.3 ριμπάουντ ανά αγώνα. Από εκεί και πέρα, ο Άρης Λυκογιάννης, εμπιστεύτηκε δύο ξένους που έχουν περάσει και στο παρελθόν από την Basket League: τον Toarlyn Fitzpatrick (1989, 2.06) που έχει παίξει στον Απόλλωνα Πάτρας και το Ρέθυμνο και τον Teddy Okereafor (1992, 1.93) που αγωνίστηκε στην Κύμη. Από εκεί και πέρα, από τους ξένους της ομάδας ξεχωρίζει ο Νιγηριανός σέντερ Danny Agbelese (1990, 2.06) και ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ Darin Dorsey (1987, 1.88).

Στο ρόστερ του Χολαργού υπάρχει ένας παίκτης που έχει περάσεις το παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον 22χρονο σέντερ Θωμά Κώττα (1986, 2.08), ο οποίος έπαιξε στον ΠΑΟΚ από το 2013 ως το 2016.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το 1990 και μετά τις εργασίες που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 1660 φιλάθλους.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ, ERTPLAY 1 (LINK). Φυσικά, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...