«Να μπει ο ΠΑΟΚ στα Play-Off»

Από inpaok.com: Η φετινή χρονιά για την ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, μετά τις δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια, όπου ο Δικέφαλος ηττήθηκε από την Βουλιαγμένη (εντός) και τη Γλυφάδα (εκτός).
Πηγή: inpaok.com
«Να μπει ο ΠΑΟΚ στα Play-Off»

Ο Γιουράι Ζάτοβιτς (Ήταν και πέρσι στην ομάδα) και ο Άρια Σολεϊμάνιπακ (φετινή μεταγραφή), μίλησαν στο INPAOK, για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν, τις αλλαγές που έγιναν, αλλά και τους δικούς τους στόχους.

Αναλυτικά:

Γιουράι Ζάτοβιτς:

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Έχουμε ενισχυθεί σημαντικά σαν ομάδα. Θέλουμε να αποφύγουμε αυτά που έγιναν την προηγούμενη περίοδο και αυτή την σεζόν ο στόχος μας είναι η τετράδα».

Για την προηγούμενη (αποτυχημένη) σεζόν:

«Την προηγούμενη σεζόν μας έτυχε κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Υπήρχε ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι ομάδες ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους και όλα τα παιχνίδια κρινόντουσαν στην λεπτομέρεια. Σταθήκαμε άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, παρ' όλα αυτά φέτος δεν θέλουμε να βρεθούμε στην ίδια κατάσταση. Θέλουμε να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς από την αρχή και να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με της ομάδας. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της και θα δώσω τα πάντα για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του».

Άρια Σολεϊμάνιπακ:

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ο πρώτος στόχος είναι η είσοδος στα play-off. Είναι εφικτός με την παρούσα κατάσταση, οπότε θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά και να πετύχουμε την είσοδο στην τετράδα».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα:

«Η ομάδα ήταν πολύ ευγενική, όλοι οι άνθρωποι με δέχτηκαν ευχάριστα, έχω κάνει ήδη πολλούς στενούς φίλους από την ομάδα. Είμαστε «δεμένοι» μεταξύ μας και όλα πάνε πολύ καλά».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...