«Να περιορίσουμε τα λάθη μας και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Από sdna.gr: ΠΑΟΚ και Χολαργός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League, με τον τεχνικό του Δικεφάλου, Ηλία Παπαθεοδώρου να μιλάει για την εν λόγω αναμέτρηση.
Πηγή: sdna.gr
«Να περιορίσουμε τα λάθη μας και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»


O προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Χολαργό, τονίζοντας ότι τα σημεία - κλειδιά είναι ο περιορισμός των λαθών αλλά και η επιβολή του ρυθμού της ομάδας του στο παιχνίδι.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» αναφερόμενος στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Χολαργό, τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας το Χολαργό, μία νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, με έναν έμπειρο προπονητή και καλούς ξένους παίκτες, που έχουν και ποιότητα και εμπειρία από την Ευρώπη οι περισσότεροι από αυτούς. Υπάρχει φυσικά και ο Γιάνκοβιτς που είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας σε αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να συγκεντρωθούμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε ένα δύσκολο παιχνίδι, να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, να περιορίσουμε τα λάθη μας, που ήταν αρκετά στα τελευταία 2-3 παιχνίδια και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας μέσα από την άμυνα».

Διαβάστε ακόμη...