Μήνυμα Σαββίδη για 28ή!

Από inpaok.com:Το δικό του μήνυμα για την επέτειο της 28ής Οκτωβρίου έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, με την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας.
Πηγή: inpaok.com
Μήνυμα Σαββίδη για 28ή!

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου στην δήλωση του μνημονεύει το «αποφασιστικό ΟΧΙ στον φασισμό», υπογραμμίζοντας ότι ευθύνη όλων είναι να οικοδομηθεί μια νέα Ελλάδα, για χάρη των επόμενων γενεών.

Το σχετικό μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη:

«Αγαπητοί Έλληνες !

Η 28η Οκτωβρίου είναι η ημέρα θάρρους, ανδρείας και εθνικής υπερηφάνειας του ελληνικού λαού.

Το αποφασιστικό ΟΧΙ στον φασισμό είναι η ιστορική απόδειξη της ανεξάντλητης δύναμης του πνεύματος των Ελλήνων, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που έδειξαν επαρκή αντίσταση στον επιτιθέμενο.

Το κατόρθωμα των Ελλήνων πατριωτών στον Β 'Παγκόσμιο Πολέμου έγινε, για πάντα, ένα παράδειγμα ανδρείας και αγάπης για την πατρίδα ,κάτι που είναι το κλειδί για τη μελλοντική ευημερία της Ελλάδας.

Σήμερα, γονατίζουμε μπροστά στη μνήμη εκείνων που έδωσαν τη ζωή τους για τα αιώνια ιδεώδη της ελευθερίας, σε εκείνους που με ατέλειωτη υπομονή και θάρρος πέρασαν από όλες τις δοκιμασίες του πολέμου.

Πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε την ευθύνη μας για το απαραβίαστο της εθνικής κυριαρχίας, αποτρέποντας οποιεσδήποτε εκδηλώσεις επιθετικότητας και πολεμικών ενεργειών, με στόχο την διατήρηση της ειρήνης στον πλανήτη.

Επιβάλλεται , όπως και πριν από 78 χρόνια, να πούμε στο ΟΧΙ τις σύγχρονες απειλές της τρέχουσας παγκόσμιας τάξης και να κάνουμε ό, τι μπορούμε ώστε να οικοδομήσουμε μια νέα, ισχυρή και ανεξάρτητη Ελλάδα για την επόμενη γενιά.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας
Ιβάν Σαββίδη»

Διαβάστε ακόμη...