Ψάχνει αντίδραση

Λίγο πριν την σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας, το paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Βίντι, την αντίπαλο του Δικεφάλου στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.
Πηγή: paokfc.gr
Ψάχνει αντίδραση

Το καλοκαίρι της μπορεί να χαρακτηριστεί και ως... μαγικό. Μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Βίντι κατάφερε στα προκριματικά του UEFA Champions League να φτάσει μέχρι τα Play Offs, πριν αποκλειστεί από την ΑΕΚ, χωρίς να είναι χειρότερη.Στην πορεία απέκλεισε δυνατές ομάδες.
Την Ντουντελάνζ, την Λουντογκόρετς και τη Μάλμε, ομάδες που όλες αγωνίζονται στους ομίλους του Europa League. Μόνο που τα όνειρα του καλοκαιριού έσβησαν το φθινόπωρο και η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, ψάχνοντας αντίδραση.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια του ομίλου παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ηττήθηκε από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 0-2 εντός έδρας, ήττα που τις ψαλίδισε σημαντικά τις ελπίδες πρόκρισης.Στην δεύτερη αγωνιστική ταξίδεψε στο Λονδίνο. Στο Stamford Bridge κόντρα στην Τσέλσι στάθηκε εξαιρετικά, παρά το γεγονός ότι έχασε 1-0, είχε τις ευκαιρίες της και κέρδισε το χειροκρότημα.Διακυμάνσεις παρατηρούνται και στην απόδοση της ομάδας στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας. Η τρίτη θέση στη βαθμολογία και οι έξι βαθμοί διαφοράς από την πρωτοπόρο Φερεντσβάρος δείχνουν την έλλειψη αγωνιστικής σταθερότητας, με την βαριά εντός έδρας ήττα από την ΜΤΚ με 0-3 να φέρνει αρκετή γκρίνια, εντός και εκτός ομάδας.

Ο Μάρκο Νίκολιτς, προσπαθεί να διαχειριστεί το κενό που άφησε ο Μπράνκο Λάζοβιτς, ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας, ο οποίος στο φινάλε του καλοκαιριού ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, για προσωπικούς λόγους, γεγονός που προκάλεσε τριγμούς στα αποδυτήρια.Το ρόστερ της ομάδας στερείται τεχνικής και ποιότητας, αλλά υπάρχουν πολλοί ταχυδυναμικοί παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά, όπως ο Φιόλα, ο Κόβακς και ο Μιλάνοβ, ενώ ο Μάρκο Σκέποβιτς είναι αυτός που ανέλαβε το κομμάτι του σκοραρίσματος και το να καλύψει το κενό του Λάζοβιτς. Το παιχνίδι των Ούγγρων χαρακτηρίζεται από ένταση, δύναμη και πάθος, ενώ όπλο είναι και τα στημένα, τα οποία συνεχώς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν.

Η Βίντι έρχεται στην Τούμπα χωρίς απουσίες και θέλει να κυνηγήσει βαθμούς ώστε να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Όπως είπε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου άλλωστε στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (24.10), τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν όλα είναι πιθανά.

Διαβάστε ακόμη...