Μπήκε στο κλίμα ο Όκολιτς! (pics)

Από inpaok.com: Τη νίκη που του έδωσε ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (24/10) στο γήπεδό του, επικρατώντας με 3-2 σετ στο τάι-μπρέικ επί της BBSK Κωνσταντινούπολης.
Πηγή: inpaok.com
Μπήκε στο κλίμα ο Όκολιτς! (pics)

Μάλιστα, για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα του Δικεφάλου κόντρα στους Τούρκους πέρασε από... χίλια κύματα, καθώς οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν αρχικά με 2-0 στα σετ και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις λύσεις για να ισοφαρίσουν με την αναμέτρηση να κρίνεται τελικά στο πέμπτο σετ.

Σύμμαχος στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι «ασπρόμαυροι» ήταν φυσικά ο κόσμος τους, ο οποίος μετέδωσε λίγη από την... τρέλα του σε έναν συγκεκριμένο αθλητή που έδωσε εκτός από αγωνιστική ουσία και φοβερό θέαμα.

Αυτός ήταν ο Αλεξάνταρ Όκολις που κάθε φορά που κάρφωνε ή πετύχαινε μπλοκ σήκωνε τους πάντες από τη θέση τους και ο ίδιος πανηγύριζε έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Σέρβος κεντρικός του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα πόντους (8/11 επιθέσεις και δύο μπλοκ), έχοντας μπροστά από το φιλέ την πολύτιμη των Δημήτρη Τζούριτς, Ιβάν Μάρκεζ, Ζένια Γκόρτσανιουκ και Ντίμα Φιλίποφ που μέτρησαν όλοι μαζί στο σύνολο 12 μπλοκ κατά των Τούρκων.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τον Όκολιτς να φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο κλίμα που επικρατεί στις κερκίδες του κλειστού της Πυλαίας:

Διαβάστε ακόμη...