Γκραν φαβορί ο Αναστασιάδης για την Εθνική!

Από sdna: Ο Άγγελος Αναστασιάδης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Αουτσάιντερ Αναστασίου και Γρηγορίου. Με νέο προπονητή τον Νοέμβριο.
Πηγή: sdna.gr
Γκραν φαβορί ο Αναστασιάδης για την Εθνική!

 Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, διαδεχόμενος τον Μίκαελ Σκίμπε που έχει «τελειώσει» για τη «γαλανόλευκη».

Ο νέος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι δεδομένο ότι θα είναι Έλληνας και η ΕΠΟ είναι πιο κοντά στην επιλογή Αναστασιάδη ενώ οι Γιάννης Αναστασίου και Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίζονται ως αουτσάιντερ.

Θα πρέπει επίσης, να θεωρείται δεδομένο ότι ο προπονητής που θα επιλεγεί, θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής στα δύο τελευταία παιχνίδια στο Nations League, με Φινλανδία στις 15 και Εσθονία στις 18 Νοέμβριου και στη συνέχεια φυσικά, και στα προκριματικά του Euro 2020.

Η λύση Αναστασιάδη συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, θα φέρει νέο «αίμα» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και η επιλογή του έχει προκριθεί έναντι των υπολοίπων.

Το θέμα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού αναμένεται να απασχολήσει και τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την Πέμπτη (25/10), στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...