Ο ΠΑΟΚ στηρίζει την αντιρατσιστική καμπάνια #Football People

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action συμμετέχει στις δράσεις των Football People του δικτύου Fare και μοιράζει χαρά σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Πηγή: paokfc.gr
Ο ΠΑΟΚ στηρίζει την αντιρατσιστική καμπάνια #Football People

Στα πλαίσια των δράσεων του Football People υπό την αιγίδα του δικτύου Fare, που στόχο έχει την εξάλειψη των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο και τη διάδοση του μηνύματος της ισότητας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Βίντι θα φιλοξενήσει Ασυνόδευτους Ανηλίκους από τη Δομή Φιλοξενίας Πυλαίας της «Άρσις». Τα παιδιά θα βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας για μία μοναδική εμπειρία που θα τους τραβήξει για λίγες ώρες μακριά από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Λίγα λόγια για την Άρσις

Η Άρσις, είναι Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων που δραστηριοποιείται στην χώρα μας από το 1992 για την προάσπιση των δικαιωμάτων των νέων και των παιδιών. Αυτή την στιγμή στην Θεσσαλονίκη λειτουργούν 4 Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.Ο Ξενώνας της Άρσις στην Πυλαία λειτουργεί από τον Γενάρη 2017 και έχει δύναμη έως 30 παιδιών. Τα παιδιά αυτά είναι ηλικίας 13-18 και κατάγονται από Χώρες όπως Συρία, Παλαιστίνη, Αίγυπτος, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντέζ, Πακιστάν κ.ά.Σκοπός του έργου είναι η προστασία, η φροντίδα και η ένταξη των παιδιών στην Ελληνική Κοινωνία.«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο» .

Διαβάστε ακόμη...