Αλλαγές στα άκρα

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Βίντι και «καίγεται» για τη νίκη στην προσπάθεια του να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.
Πηγή: paok24.com
Αλλαγές στα άκρα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει επιπλέον αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός από τον τραυματία Μαουρίσιο θέματα προέκυψαν και με τους Βιεϊρίνια και Μάτος.

Τα νέα για τους δύο τελευταίους είναι θετικά, καθώς η μαγνητική του Πορτογάλου βγήκε «καθαρή», ενώ και το πρόβλημα του Βραζιλιάνου φαίνεται πιο επιπόλαιο.

Ο Βιεϊρίνια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα αγωνιστεί στον παιχνίδι της Πέμπτης, σε μία απόφαση του τεχνικού τιμ να μην επιβαρύνει έναν τόσο κομβικό ποδοσφαιριστή κι ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Για τον Μάτος δεν υπάρχει τέτοια απόφαση, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχει σκέψη ξεκούρασης του με ειδική διαχείριση και στον αυριανό αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση ο Λουτσέσκου έχει «πονοκέφαλο» αναφορικά με τις επιλογές του στα άκρα της άμυνας, καθώς σίγουρα ψάχνει μία λύση για το αριστερό, εκεί όπου ο Τόσκα φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή, ενώ μένει να φανεί με ποιον τρόπο θα γίνει προσπάθεια να προφυλαχθεί και να ξεκουραστεί και ο Μάτος.

Στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του και να δείξει και στην ομάδα τον τρόπο που σκέφτεται να παρατάξει τον «Δικέφαλο» κόντρα στη Βίντι, με την ομάδα να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, κάτι που αυξάνει την πίεση για αυτό το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...