Βαθμολογία UEFA: Μας πλησιάζουν οι Ελβετοί

Από sdna.gr: Η Ελλάδα βλέπει την Ελβετία να πλησιάζει, όμως έχει την ευκαιρία την Πέμπτη με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να πάρει βαθιά ανάσα διατηρώντας τη 14η θέση με διαφορά ασφαλείας.
Πηγή: sdna.gr
Βαθμολογία UEFA: Μας πλησιάζουν οι Ελβετοί

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να προσθέσει βαθμούς στον συντελεστή της Ελλάδας, καθώς ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου, την ίδια ώρα που οι Ελβετοί πήραν τους πόντους από την ισοπαλία της Γιουνγκ Μπόις απέναντι στη Βαλένθια.

Αυτό δεν άλλαξε κάτι δραματικά στη βαθμολογία της UEFA με την Ελλάδα να παραμένει στην 14η θέση με 26.200 και τους Ελβετούς να ακολουθούν στους 25.900 και να έχουν δύο εκπροσώπους στην Ευρώπη. Πλέον με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να έχουν θεωρητικά βατούς αντιπάλους την Πέμπτη (σ.σ. Ντουντελάνζ και Βίντι αντίστοιχα), η Ελλάδα μπορεί να πάρει πολύτιμους πόντους και να ξεφύγει από τους Ελβετούς.

Σημειώνεται ότι εφόσον η Ελλάδα διατηρήσει αυτή τη 14η θέση (το ίδιο συμβαίνει και στη 13η) ως το τέλος της χρονιάς, τότε θα συνεχίσει να βγάζει τον πρωταθλητή στον 3ο προκριματικό του Champions League και τη σεζόν 2020-21, με τον δευτεραθλητή στο 2ο προκριματικό (Champions League), τον Κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa League και τον 3ο-4ο της βαθμολογίας στον 2ο προκριματικό του Europa.

Αντίθετα η 15η θέση στέλνει τον πρωταθλητή στον 2ο προκριματικό του Champions League.

Η βαθμολογία

Διαβάστε ακόμη...