“Να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ αυτό που κάνει”

O παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Μπορμπόκης (1986-1994(, άλλοτε διεθνής, με πέρασμα και από Άρη, Ηρακλή, Εδεσσαϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς (ασχολήθηκε και με την προπονητική τα προηγούμενα χρόνια), μίλησε στον "ARENA FM 89.4".
Πηγή: arenafm.gr
“Να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ αυτό που κάνει”

Αναλυτικά ο Μπορμπόκης ανέφερε:

Για τον σημερινό ΠΑΟΚ και το... κυνηγητό βαθμολογικά από άλλες ομάδες: "Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ όλων των εποχών, ίσως είχε καλύτερες "φουρνιές", με Κούδα και άλλους. Αλλά είναι στις καλύτερες που είχε συνολικά. Δε γίνεται σε όλα τα ματς να είσαι ο καλύτερος. Στο ποδόσφαιρο "ποτέ μη λες ποτέ", για τίποτα. Δεν κρίθηκε κάτι για τον τίτλο. Πρέπει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ αυτό που κάνει. Γενικά το ποδόσφαιρο που βλέπουμε, δεν είναι όπως παίζαμε παλιά, ανοιχτά, τώρα βλέπουμε πιο φτωχά σκορ. Στα δικά μου χρόνια βλέπαμε συχνά σκορ όπως 4-4, 5-2 κ.α."

Για τον Ατρόμητο και τον Κουλούρη, που έχουν αξιοπρόσεκτη πορεία: "Για παράδειγμα, για να είναι εκεί ψηλά ο Ατρόμητος, σημαίνει οτι είναι καλή ομάδα. Ανάλογα και τα ματς που παίζεις φυσικά, μετρά το πρόγραμμα. Είναι αλλιώς τα ντέρμπι, αλλιώς με ομάδες από τα χαμηλά κλιμάκια της βαθμολογίας. Είχε βατό πρόγραμμα γι' αυτό είναι εκεί. Όταν έρθουν τα δύσκολα, η λογική λέει οτι θα υποχωρήσει. Δεν περίμενα τέτοιες εμφανίσεις από τον Κουλούρη, μπράβο του. Άλλο Ατρόμητος, άλλο ΠΑΟΚ βέβαια. Ο ένας θέλει μια καλή πορεία, ο άλλος να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος θέλει το Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ μόνο την κορυφή. Είναι μεγάλο το βάρος. Τα μικρά τα παιδιά συνήθως διαλέγουν άλλες ομάδες, χωρίς να υποτιμάμε τον Ατρόμητο".

Για τις πρόσφατες δηλώσεις Χατσερίδη: "Δεν είπε κάτι κακό ο Χατσερίδης. Είπε αφού δε παίζω, γιατί να μη φύγω. Και εγώ στη θέση του, κάτι παρόμοιο θα έλεγα. "Και εγώ εδώ είμαι". Με δηλώσεις δε γίνεται όμως, πρέπει να το δείξεις στον προπονητή. Όποιοι αξίζουν, παίζουν. Δεν γίνεται να τον πιάσει κανείς και να του πει βάλε αυτόν ή τον άλλον. Γι' αυτό γίνονται οι προπονήσεις. Υπάρχουν πολλοί παίκτες ενδεκάδας, αλλά από τα 20-22 άτομα, θα παίξουν οι έντεκα. Δεν είναι εύκολο και για τον προπονητή. Βλέπει ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση, ποιος πεσμένος και έτσι παίρνει τις αποφάσεις, κάνει τις επιλογές και τις αλλαγές κάθε φορά".

Διαβάστε ακόμη...